måndag 9 januari 2012

Just idagI morse tassade jag upp tidigt, tidigt. Och även fast det var tidigt, så var jag ändå inte den en enda som var vaken. Två barn och en katt höll mig sällskap. För en gångs skull tog jag på mig något annat än mina vanliga "gå hemma" kläder. För en gångs skull kläder som inte hade intorkade fläckar av banan, yoghurt eller något annan smaskigt. För en gångs skull rena, fina kläder som skulle passa för min första dag på jobbet. Väl klädd, var det dags för projekt upp-piffning, men eftersom jag spenderade över tre timmar hos frisören igår (galet, jag vet, men ni anar inte vilket ruffs det var att ta tag i...) så var det mest make up som behövdes. Och när den väl var på plats var jag faktiskt färdig för att gå iväg till min första dag på jobbet.

Men innan jag gick iväg hann jag faktiskt göra frukost och tillsammans med alla tre barnen väcka min sovande man med paket och skönsång. Det är ju nämligen hans födelsedag just idag.
Och ikväll hoppas jag vara så trött så att jag somnar ovaggad. Har ju på sista tiden blivit en nattuggla som sällan går och lägger mig före tolv, ett någonting. Likaså igår, tyvärr vaknade jag 4.30 imorse utan att kunna somna om, så helt pigg och snygg känner jag mig liksom inte.

Hoppas ni har en härlig måndag!


14 kommentarer:

Sahra sa...

Visst känns det ovant och konstigt att hoppa ur myspyskläderna och sätta på sig RIKTIGA kläder igen efter en lång ledighet. Till en början känns det lite obekvämt, men sedan börjar man sträcka på sig och börja känna sig riktigt bekväm och snygg i det. Jag ska in till stan imorgon så det blir att stryka någon blus och putsa bootsen, kamma håret och mejka sig lite. Ciao

frida sa...

Det är lite bitterljuvt när vardagen kommer igång igen

Vintage House sa...

Oj det var tidigt och lite roligt att göra sig fin....
hoppas det gick bra idag:)

kram
sandra

Lilla Majken sa...

Jag är också en nattuggla, jag är bara tvungen att få lite egentid efter att barnen har somnat och det är lätt att det blir alldeles försent.

Hoppas att du hade en fin dag på jobbet.

Kram Therese

Lilla Majken sa...

Såg att jag hade missat inlägget om din son. Så vackert skrivet, jag får tårar i ögonen. Söt som socker är han. ..hej igen.

Elina sa...

Oj oj, hoppas första dagen på jobbet gick bra. Har själv också varit en nattuggla nu underjulen. Min plan att gå till jobbet gick dock i stöpet(rätt skönt iof ;)) när det visade sig att dottern var sjuk. Så jag har vabbat med båda barnen idag. :) Ha en underbar vecka.

Jenny sa...

Hej Jannike!
Hoppas första dagen på jobbet gick bra!

Visst är det lätt att sitta uppe alldeles för sent på kvällen:)

Kraam Jenny

Jess sa...

Det måste vara en så konstig känsla att gå tillbaka till jobbet igen, som att börja första dagen på jobbet igen då hjärnan är nollställd ;) Hoppas det gick bra!

Titta in hos Thess sa...

Hoppas att du har haft en rackrn´s bra dag på jobbet.
Och att du får sova gott inatt =).

Kram Thess

curlingmamman sa...

Hoppas första jobbdagen gick bra :) kram

Vardaxlyx sa...

Hur gick din första dag??
Spännande dock tar det ju inte såå många minuter att komma igång hihi!
Kramkram i massor!

Bloggande 4barnsmamma sa...

Du var säker skit snygg! Både igår och idag:)
Lycka till med nya jobb-rutiner.
Kram.

Att vara någons fru sa...

Hoppas det gick skitbra!

Tindy sa...

Hoppas dagen gick strålande:) Och snygg..jajemensan, det rror jag allt att du var!!
Kram fina:))