söndag 15 september 2013

Slutet - och en början


Igår kväll hos vänner.
Var det kanske sista kvällen man kunde sitta ute i kvällssolen i bara en tunn tröja? Rykten säger ju att den kommer nu - hösten.
Fast man kan ju aldrig vara säker, vädret har ju liksom överraskat förr. 
Själv passar jag på idag att njuta av att det fortfarande, trots att vi nu är i mitten av september är sommarvarmt och underbart.

Nu strax ska jag iväg och storhandla inför veckan som kommer. Mitt och makens sundare liv ska nu börja, eller kanske mest makens, själv har jag ju varit rätt sund senaste månaden och börjar märka lite resultat. Vi har fått hjälp av min vän Petra som är utbildad kostrådgivare och det ska bli spännande att se resultaten. Jag har några trivselkilon som behöver försvinna för att jag ska vara helt nöjd så nu ska jag jobba på det, men framför allt, jag märker att jag mår så mycket bättre och är så mycket piggare när jag utesluter vissa saker ur kosten.

Nu fångar vi den här underbara söndagen vänner!

5 kommentarer:

Linda sa...

Jag skulle också vilja ta hjälp av en kostrådgivare bara för att få de där vardagstipsen.

Vilka fina bågar du har inhandlat. Och du ser, riktigt smart ut i dem. ;0)

Kram Linda

Jess sa...

Vi satt på en uteservering igår kväll och avnjöt sensommarens sista utemiddag. Tänkte samma sak som du, ikväll är nog sista kvällen, bäst att passa på! :)

Anonym sa...

Ja, nu har nog hösten kommit. Här har det regnat till och från hela dagen. Men det är härligt det med.

Mamma C sa...

Här har vi tagit tag i kilona och börjat på gym 3 dagar i veckan.
Kram Mamma C

Maj sa...

Nu blir man ju nyfiken på vad du uteslutit för jag har omvänt problem behöver äta mer för jag har gått ner ganska mycket i vikt. Så det du utesluter kanske jag skulle öka på..../M