måndag 30 september 2013

Höstens moodboard

Untitled #8


Jag satte mig i helgen och tog tag i den där moodboarden jag tänkt göra för att få en hint om hur jag vill att mitt vardagsrum ska te sig i höst. Det börjar ju bli hög tid att byta ut allt det där blå och somriga, det som återspeglar himlen och sjön mot något som ska återspegla hösten utanför fönstren.

Inte helt lätt, för nej, jag är nog inte riktigt säker på hur jag egentligen vill ha det. Mitt första förslag blev så klart med oranga detaljer, jag var ju inne på det redan förra året. Grön och grå bas till det.
Den här kombinationen speglar ju naturen och skulle matcha färgprakten på träden perfekt.

Untitled #8

Men, som sagt så är jag ju lite kluven och i mitt andra alternativ bytte jag ut det oranga mot en dovare, lila/mullvads färg samt lite guld. Allt annat såsom basen och de andra detaljerna är kvar, men med ens blev det en annan känsla. Den dova färgen får väl spegla en mulen hösthimmel i november kanske?

Ja jag vet inte - vad tycker ni?

3 kommentarer:

Mittgodastefinaste sa...

Jag gillar det andra alternativet bättre! Jag får inte till kuddarna på hösten jag har alltid kvar en del av det blå jag måste hitta nåt att kombinera det med. Jag fick inte till det förra hösten heller. Ilandsproblem..
Gillar den där kudden med grönt jättemycket! Den skulle jag satsat på om den passat här! Fick för mig idag att jag ville ha Estrid Ericsson-elefanterna i mint.. Inte så höstigt dock!
Kram Jenny

ullae sa...

Tycker alt. 1 nu, det är ju fortfarande så där härlig krispig höst ute ännu och sen framåt nov alt 2 m lite dovare, murrigare färger.
Ha en härlig dag

Pyssar, kramar och kärlek

Anonym sa...

Båda var fina men jag håller 1:an som favorit! Varmt och ombonat ned en lyxig känsla! Fiiint!
Kram från norr
/ A