tisdag 3 september 2013

Min arbetsplats idag


Här hamnade jag idag, och här sitter jag just precis i detta nu. Restaurang J vid Nacka strand.
En god latte och utsikten över Stockholms inlopp och alla båtar och skepp som lägger till, lägger ut och passerar förbi, sämre skulle man kunna sitta.

Hade ett möte en bit utanför stan idag och när det väl var slut kändes det som en riktigt dålig idé att krångla sig tillbaka intill stan i eftermiddagstrafik och med alla avspärrningar som man börjat sätta upp inför president Obamas besök här imorgon. Och att köra hem och sätta mig och jobba i infernot av små barn var inte heller ett alternativ. Hur gulliga och söta de än är, och hur mycket jag än älskar dem, ska man jobba ska man inte vara i närheten av dem, så är det bara.
Ja, så då kom jag upp med den ypperliga idén att sätta mig just här och det föreföll vara en bra idé. Älskar att jag kan sitta i princip var som helst i hela världen, så länge jag har en internetuppkoppling och så länge inga fysiska möten är inbokade. Livet blir faktiskt lite roligare så!

Nu ska jag strax packa ihop och åka en sväng förbi Stadium och inhandla gymnastikkläder till lillskruttan och diverse presenter till diverse kalas. Sen hem och mysa med alla små älsklingar!

Vi ses!

6 kommentarer:

Sahra sa...

Vilken lyx. Underbart

Lena - gott för själen sa...

En fiffig grej det där med internet hörru du. Bra att kunna lösa det så där. Och dessutom välja en vacker plats.

Kram Lena

Prinsessorna på Bellevue sa...

Låter perfekt att kunna jobbar var som helst... Undrar om jag ska ta upp det med min chef också.... Ha en fin myskväll med kidsen!

Kraam
Petronella

Ninelin sa...

Du kunde ha ringt ;-)
Det är så mysigt där. Visst är det skönt att kunna jobba vart man vill, hade mina sköna månader i Thailand, uppkopplad sittandes på takterassen, såg solnedgången med badade barn i poolen. Fick mycket gjort då. kram N

Anonym sa...

Åh, vilken fin arbetsplats! Så skulle man ha det ibland!

Helenas enkla vardag sa...

Tror det är min högsta önskan att ha ett sånt jobb. Tyvärr kan jag inget annat än att vara sjuksköterska. Verkar vara ett toppenjobb.
Kram Helena