fredag 20 september 2013

Inventerat väskförrådet


Nu äntligen har vi stuckit och jag sitter förmodligen i en bil och snackar gojja under de timmar vi har framför oss till skogarna i Värmland, innan vi äntligen kommer fram, får lasta ut alla godsaker och korka upp den där härliga Amaronen. 
Och packat fick jag gjort, även om jag var tvungen att åka hem en vända idag efter det att jag lämnat alla barn på olika ställen och plocka ihop det sista. Men allt är nog med nu och det som inte är det, det får vara.

När jag stod där mitt i packningen igår slog det mig vilket uselt urval av väskor vi har hemma just nu. Och det gäller alla kategorier. Resväskorna behöver bytas ut, någon mer weekendbag skulle inte skada, barnen behöver definitivt nya ryggor och resväskor och själv bär jag runt datorn i min stora handväska, som jag i och för sig köpte just för att kunna få ner datorn där, men i varje fall, en snygg datorväska skulle ju faktiskt inte skada. Jag reser ju dessutom rätt mycket, så det tål att tänkas på.

Men nu när problemet är definierat kommer vi ju då till lösningen och hinder på vägen. Mina största hinder, som heltidsarbetande trebarnsmamma är TIDEN. Jag har INGEN tid what so ever att springa runt för mycket på stan. Nätet har blivit en bra kanal för shopping och hos CarrieAlong har jag faktiskt hittat allt jag söker i väskväg. Den väska som inte finns där, den finns inte.

Ovan några av mina favoriter - Weekendbag i skinn från Tiger, en väldigt proper datorväska i skinn från Tiger (denna har jag faktiskt köp till min man), och så till minstingen, väska från Samsonite.

Nu tar jag helg och njuter av Värmländsk luft!
Vi ses!

(I samarbete med CarrieAlong)

2 kommentarer:

Life´s Silverlining and I sa...

Ha det så trevligt på din tripp! Kram Nilla

Anna sa...

Ha en riktigt mysig helg!
Söt barnväska!