torsdag 12 september 2013

Fram och tillbaka


Varför inte sätta sig uppe i ett träd och vänta?
Storebror E väntar på sin danslektion medan lillasyster E är där inne och dansar. Barnen har börjat på HipHop dans och dom tycker att det är SÅ roligt. En fantastiskt duktig och inspirerande lärare har de och det är verkligen superkul att se hur mycket de uppskattar den här timmen.

Ja men vilken dag jag har haft, farit fram och tillbaka som en skottspole. Jobba, luncha, jobba, hämta, hämta, mata, köra till dans, vänta på två danslektioner, köra hem, mata, bada, natta, lägga fram morgondagens kläder och packning och nu ääääääääntligen lite tid för mig själv. 

Men vet ni, det har varit en kanon dag och hur kan det inte bli det när man får träffa Lena för lunch. Jag hade planerat in Operakällans bakficka för träffen, superhärligt ställe och supergod lunchmat, ni som inte testat, gör det! 
Men i alla fall, tidiga som vi var, eftersom Lena hade andra åtaganden efter lunchen, hade stället inte öppnat när vi klev in och bankade på dörren. 
Snopet.
Så vi fick lomma vidare in i Kungsträdgården och slå oss ner på en solig uteservering. Inte helt fel del heller när man tänker efter.
En superhärlig lunch hade vi och jag är återigen så glad över alla de människor och upplevelser det här med bloggandet gett mig. Som en liten oas mitt i allt annat. 
Älskart!


5 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Hade såå mysigt i solen med dig! Som sagt, vi hade ju aldrig träffats om det inte vore för bloggandet. Så häftig grej det där. Som man träffar en gammal vän "ja just det ni var ju..." "...din dotter..." och bara fortsätter babbla på.

Det gör vi om igen hoppas jag!

Kram Lena

Ninelin - we remember moments sa...

Låter som en bra dag trots allt ;-) Nattikram N

Prinsessorna på Bellevue sa...

Härligt med bloggdejt och vilket underbart trädklättrarkort! Och solig uteservering är verkligen inte fel i vackra september!

Fredagskraam
Petronella

Hajan sa...

Vad tror du att jag tycker då ?
Gammal som gatan och fått så många nya vänner som angagerar sig
för lilla mig. Det är så roligt
, så har jag vunnit också på
Majs blogg. Vilken tur Fredagen den 13 så kan det vara. Fina bilder
som vanligt hos Dig.

kram Hajan

Mamma C sa...

Trevligt i blogglandiavärlden. Alltid kul att träffa nya vänner.
Kram Mamma C