tisdag 15 juli 2014

Bland vajande palmer


En strandklädd jag på väg mot lunch efter dagens snorklingstur.


Hallå där hemma!
Vi fortsätter våra lata dagar här på ön. Hotelliv är ju onekligen väldigt skönt ibland och det är väldigt härligt att inte behöva tänka på något mer än när och vad man ska äta, om man ska bada eller inte, eller om man kanske ska skämma bort sig själv med en SPA behandling. Sådana trivialiteter består alltså livet av just nu och ja, jag behöver det så galet mycket att jag nog inte ens visste om det själv innan jag kom hit.

Förra sommaren var väldigt jobbig för mig, det är ingenting jag har skrivit om här på bloggen men vissa omständigheter gjorde att jag mådde otroligt dåligt och den här resan och den här sommaren får lite kompensera och väga upp det som hände då och hur jag mådde då. Den här sommaren har hela tiden varit till för att ta igen förlorad tid och för återhämtning. 

Så jag gör just det. Jag återhämtar mig, njuter av livet och att vara här och nu och leva livet, det liv som är mitt och som jag är så tacksam över att få ha i behåll.


Han som inte förekommer så ofta här på bloggen, men som hela tiden finns där "mellan raderna". Min klippa och livskamrat.

Kvällen och mörkret har nu sänkt sig över Mauritius och jag sitter här i sängen och bloggar medan resten av familjen sover som små stockar. Magen står i fyra hörn efter en utsökt middag och jag viftar snabbt bort tankar på kosthållning just nu. Det där får jag nog ta tag i när jag väl är hemma igen, den här resan var ju till för att njuta... visst!

Idag bokade jag in mig på SPA efter stranden. Jag tror nog att jag njöt av den mest fantastiska och bästa massagen jag någonsin fått, inte för att jag gör det så ofta, men några har jag ändå tagit i mitt liv och den här slår dem alla med hästlängder. Till råga på allt så var oljan massören använde helt underbar och dofterna som fortfarande förnims från min kropp är så ljuvliga att jag nog måste gå dit imorgon igen och fråga om oljan och om den går att köpa. Jag tror jag blivit besatt... av en doft.

Nu lockar min "nya" bok så jag säger Godnatt till er alla och skickar en doftande kram från vajande palmer och gyllene solnedgångar.3 kommentarer:

Life´s Silverlining and I sa...

Förstår att du njuter där. skönt att du har en bättre sommar i år, njuuut! det gör jag här i Florida:) Kram Pernilla

Hajan sa...

Så underbart Du skriver, om Ditt liv.
Alla har ju med och motgångar så är det bara ibland.
Vi bloggvänner önskar er alla en underbar semester, och njut av
hela era hjärtan.

Johanna | Tillvaron.se sa...

Ja ta igen allt vad du kan. Det förtjänar du! Och det där ser ju helt fantastiskt ut. Jätte, jätteavundsjuk här hemma i svedala :)