onsdag 9 juli 2014

Another sunny dayJag har hört att ni har värmebölja i Sverige, och det var ju på tiden, men jag lovar att absolut ingenting slår våra äventyr här på La Réunion. 
Idag besökte vi ytterligare en ny strand, L'hermitage les Bains, en vit sandstrand som sträckte sig nästan till oändligheten. En lagun omgiven av rev långt bort vilka bröt vågorna och gjorde den stora lagunen till en trygg plats att bada på. Vi snorklade och snorklade och om det var häftigt igår var det nog ännu häftigare idag att snorkla runt bland korallerna och få vara en del av det stora blå och alla färgglada och vackra fiskar.


Det var lite mer folk på den här stranden än vad vi upplevde på de två tidigare och det kan jag lätt förstå för den var otroligt barnvänlig och rolig med allt som gick att titta på sett från ett cyklopperspektiv. 

Imorgon lovar väderprognosen ett ostadigt väder som här och nu inte lockar till bad. Ön har ju så otroligt mycket mer att uppleva än stränder så vi försöker hitta på någon form av utflykt som ska tilltala miniklubben lika mycket som vi vuxna... En aktiv vulkan finns här i närheten och en skog som enligt sägen ska se ut som den i Jurassic Parc - minus dinosaurierna, det finns vattenfall och naturliga bassänger så jag tror nog att vi ska kunna aktivera oss även "off beach" imorgon, vi ska bara enas om lämplig aktivitet först, och det är ju som bekant inte helt enkelt med fem starka viljor.


1 kommentar:

Hajan sa...

Så underbart för barnen, detta Paradis kommer De aldrig att glömma.
Jättehärligt