tisdag 8 juli 2014

I vågornas brus


Vi fortsätter att utforska stränderna här på La Réunion. Det verkar liksom dumt att inte göra det när det nu finns så många fantastiska ställen.


Stranden vi var på idag ligger väldigt nära huset och heter "Grand Anse" och omges med massor av stora palmer fulla med kokosnötter vajande uppe i toppen. Själva stranden är vacker men inte så badvänlig då stora vågor dundrar in, men naturen är fiffig och har gjort en egen bassäng, liksom en stor inhägnad av stora svarta stenblock. Däri var vattnet lugnt och vi snorklade och såg en himla massa färgglada fiskar. Det är som att simma i ett akvarium, fast bättre sa stora E efter att ha lärt sig hur en snorkel funkar.


Otroligt vacker strand!

Och nu har mörkret åter igen sänkt sig över ön och jag sitter här med en liten tjej som olyckligt nog har fått öroninflammation. Aj, aj stackars liten, det måste nog bli en tur förbi apoteket imorgon och förmodligen inga fler dopp med huvudet under vattnet än på ett tag. 
Jag har en känsla av att det blir en lååång natt det här och jag hoppas att det går över väldigt snart. Vad gör man egentligen med barn och öroninflammation. Har googlat lite och och det står mest att man ska låta det gå över av sig själv. Vad har ni för erfarenheter?
Jag hoppas att det gör just det, går över av sig själv och det väldigt snart!3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,

Ni ska krossa vitlök och lägga den i en binda. Lägg den i det onda örat + nässpray och att hon halv sitter i sängen och sover.

Lycka till

Gunilla sa...

Vitlöken hjälper! Gammalt beprövat knep.

Hajan sa...

Stackars den lilla rara tösen, skit också jag har aldrig provat med vitlök på mina barn.
Men det kan väl vara vårt ett förkök om inget hjälper.

lycka till,
kram Hajan