fredag 25 juli 2014

BesökNågon har blivit en bokmal under semestern. 
Till er som har "lite större" barn, kan jag verkligen rekommendera böckerna om Percy Jackson. Min 10 åring är uppslukad i bokens underbara värld - tack mormor!

Vi har fått besök här i huset. En liten kattkille som har bestämt sig för att vi är de trevligaste och mysigaste varelserna han träffat och nu vägrar han gå från tomten. Vi släpper inte in honom i huset såklart, men vid tillfälle när bilden togs hade han smitit in och lade sig och myste allra bäst bredvid bokmalen.

Det är ju såklart trevligt och mysigt att få kattbesök - jag älskar ju katter, men jag blir lite orolig när han är här hela tiden. Han har säkert någon familj som kanske saknar honom. Jag tänkte först att han kanske är en vildkatt,men han är alldeles för tam och kelig, pälsen alldeles för glansig och fin och han har alldeles för mycket hull på kroppen för det - tror jag i varje fall. Så ja... jag hoppas att han snart hittar hem igen, för även om jag skulle vilja stoppa ner honom i väskan och flyga hem honom till andra sidan jorden så är ju det inte en möjlighet. Hur gärna jag än skulle vilja.


3 kommentarer:

Lilith sa...

Maja älskar också den serien.

Gunilla sa...

Gullig katt som Vera skulle gilla

Hajan sa...

eTT FYRFALGIT HURRA FRÅN
EN GAMMELGÄDDA.