torsdag 24 juli 2014

It's my Birthday


Glad och nyvaken jag på min alldeles egna dag - 24 juli!

Jaha så då var man ännu ett år äldre. Jag fyller fortfarande någonting på trettio men nä man är ju ingen ungdom längre precis. Fast vet ni - det är helt ok, för jag har tre underbara barn, en man och ett alldeles eget hus i skogen. Dessutom har jag ett bra jobb och möjlighet till att göra så spännande resor som vi precis just nu gör. Så ja, jag är helt ok och till och med glad och stolt över att bli äldre.

Jag har blivit ordentligt firad idag. Uppvaktning på sängen med presenter och fina teckningar. Vi har hängt hela dagen här i huset och bara tagit det lugnt, badat i poolen och jag har blivit serverad rosévin och skumpa så det har absolut varit en dag precis i min smak. 

Nu har vi precis kommit hem från ett restaurangbesök och jag passar på att göra lite blogguppdatering samt läsa och svara på lite jobbmail. Jag vet, jag vet - jag har semester, och de första två veckorna öppnade jag inte mailen - men nu inser jag att om jag ska överleva min tillbakakomst (om 2,5 v) så måste jag nog hålla lite koll... tyvärr.

Imorgon blir det förhoppningsvis en dag på stranden och jag ska försöka använda och testa min nya leksak lite mer. Jag har stora förhoppningar.

Nu blåser det så mycket här utanför att det låter som om hela taket snart lyfter och havet mullrar såsom det alltid gör, om än ännu lite mer kraftfullt. Väder har en helt annan innebörd här ute i Indiska Oceanen. Jag säger godnatt och hoppas att taket är kvar imorgon när jag vaknar.


9 kommentarer:

Gunilla sa...

En regnig torsdag för3x år sedan såg du dagens ljus.😍

Gunilla sa...

En regnig torsdag för3x år sedan såg du dagens ljus.😍

Titti08 sa...

GRATTIS på födelsedagen.....i allra finaste miljön.
Härligt se alla tjusiga bilder.
Kram Titti

Hemma på Sjuan sa...

Stort Grattis på din födelsedag!! Kram Suss

Sahra sa...

Supergrattis på födelsedagen. Det är coolt att bli äldre. Det blir bara bättre o bättre. Kram

Lena sa...

Grattiskramar till dig!

Kram Lena

Välkommen Hem! sa...

Stort GRATTIS och många kramar fina Jannike!!
Judita

Ekenäsliv sa...

Stooooort Grattis till dig! Nu hann jag precis;-)
Ha en fortsatt härlig semester!
Kram Anna

Hajan sa...

eTT STORT GRATTIS TILL EN FÖRSTÅENDE
MAMMA I SINA BÄSTA ÅR, HA DET BRA ÖNSKAR JAG.