fredag 21 mars 2014

Fredagskänslan kommer smygande


Fredag!
Äntligen, äntligen fredag! 
Alltid lika angenämt, men just idag skiner solen, värmen är tillbaka och veckans dundersnöfall börjar sakta finnas kvar som blott ett minne. 
Nä, det var inte hurrarop härifrån när himlen öppnade sig och någon bokstavligt talat dumpade snö här utanför. Tänk att man blir lika besviken, år efter år. Lustigt hur mentalt inställd man är på att vintern  ska vara över. 

Men i varje fall
Nu skiner solen som om den aldrig gjort annat. Huset är nyputsat och fredagsblommorna inhandlade. Jag stod länge och valde men det slutade med blå Anemoner, ljusrosa och vita Ranunkler och lite grön och vit "fyllnad". Köpte också ett fång mörkrosa Rosor och några blev nedstoppade i just denna bukett. Åhh så ljuvligt och vad glad jag blir av att titta på min färgprakt. Tänk vad blommor kan göra mycket för en inredning. Det behövs ju egentligen inte så mycket alls för att det ska kännas lite extra.

Fredag var det ju - phu, jo jag är mer än redo för helg!3 kommentarer:

Lena sa...

Oj, vilken vacker bukett! Nä den där snön var verkligen inte välkommen. Men nu så är den borta igen.

Ha en skön fredagskväll!

Kram Lena

Hajan sa...

Det var en underbar bukett Du
skaffat Dig själv.
Jag älskar Ranunkel tycker de är så fina.
Trevlig helg

Unknown sa...

Monkeys that rolex replica don't eat leaves possess a single copy of rolex submariner replica a particular gene encoding an RNA-degrading enzyme called a ribonuclease Ribonuclease