söndag 2 mars 2014

Välkomna till Stora Bloggdagen 2014
Hjärtligt välkomna till årets version av Stora Bloggdagen.

Eventet går av stapeln på Clarion Hotel Stockholm den 3e maj och all information om hur ni anmäler er, priser, ja allt ni behöver veta hittar ni på Stora Bloggdagens helt egen hemsida www.storabloggdagen.com.
Dagen är till för ALLA, så även om du inte har en egen blogg är du mer än välkommen!

Vi har en fantastisk uppsättning gäster som jag hoppas att ni ska tycka lika mycket om som jag. Det bästa med att arrangera en sådan här dag, är ju att man får välja precis de gäster man själv vill och jag är så himla stolt över att kunna presentera årets gäster:

Trend Stefan: En av design Sveriges mäktigaste och mest kunniga personer inom trender. Stefan gästar Stora Bloggdagen 2014 och kommer att hålla en intressant och inspirerande föreläsning om trender.

Ebba Kleeberg von Sydow:  En pionjär inom bloggandet och en tjej som sedan utvecklat sin karriär till att både programleda på TV, skriva böcker och blogga på Ebbas blogg. På Stora Bloggdagen gästar Ebba för ett samtal på scen där NI också kommer att ha chans att påverka innehållet. Ebba kommer dessutom att sälja sina underbara böcker på plats för den som skulle vilja lägga vantarna på ett signerat ex.

Helena Köhl: Hon har gjort den resa som många av oss drömmer om att göra. Att sadla om och kunna ägna sig åt sina drömmar, att skapa ett yrke av sitt intresse, allt med bloggandet som start och som bas. Nu bloggar Helena för Sköna Hem med sin blogg Drömhus och arbetar som stylist och fotograf.

Linda Hörnfeldt: La Linda driver eget företag inom digital PR. Hon har erfarenhet både från kundsidan och som egen bloggare ända sedan 2001. Linda kommer att hålla en mycket intressant föreläsning om hur man som bloggare bygger framgångsrika relationer med företag.

Dagen kommer liksom förra året att delas upp i 2 delar. 

Eventdelen 12.30 - 17.30 ca.
Denna del innehåller de fantastiska gästerna, mingel, kaffe + kaka samt en makalös utlottning från Stora Bloggdagens sponsorer.
Pris för eventdel: 550kr

Middag 19.00 - så länge vi orkar
Jo, vi kör festen i år igen, det var ju så himla kul förra året, eller hur?
Biljettpriset är 350 kr och är för middag och ett glas vin/öl, allt till självkostnadspris

All info om HUR ni anmäler hittar ni som sagt på www.storabloggdagen.com
Denna sida kommer efter hand även att uppdateras med löpande information. Andra sidor som kan vara bra att ha koll på är självklart här på Bromans Bravader, där jag givetvis ger er min version och arbetet inför denna dag. Följ Facebooksidan StoraBloggdagen och håll koll på #Storabloggdagen på instagram så är ni garanterat säkra på att inte missa en uns av all smaskig info som kommer de närmaste 2 månaderna. Ni kommer givetvis få ta del av sponsorpriser, förberedelser och annat kul.

Hoppas ni ser lika mycket fram mot den här dagen som jag gör! 
Jag lovar, den kommer bli grym!8 kommentarer:

Välkommen Hem! sa...

Äntligen!! Ser fram emot att få träffa alla som kommer!
KRAM, vi ses!
Judita

Life´s Silverlining and I sa...

Åh så synd att jag reser bort denna helg! Fantastiskt du planerat det! Kram Pernilla

Beautifulosophy sa...

Vad duktig du är som drar ihop detta! Skall kolla i kalendern:) kram Caroline

hemma hos lilla mej sa...

Härligt och duktigt att du fixar allting .Ska kolla kalendern .Kram Rita

Lena - gott för själen sa...

Bokad! Ska bli så kul att ses igen!

Kram Lena

Bara Sara sa...

Kul att du kör i år igen!! Ska kolla om det är ett datum som funkar!! Kram Sara

Unknown sa...

Jag har mailat men ej fått svar, finns det biljetter kvar?

/Catta

Jennifer - Love and Respect sa...

Jag har bokat! Förra årets event var så himla bra uppstyrt och jag ser fram emot att få lyssna till årets fina föreläsare och mingla med er andra :D
Vi ses!