måndag 10 mars 2014

Utlottning av underbart Keramik fat från Ellis CornerJag tycker att vi tar och kickar igång den här veckan med en trevlig utlottning, eller vad säger ni?

Någon av er har nu chansen att vinna det här superfina drejade skålen i keramik, gjord av Cilla Bjernter och det är härliga butiken Ellis Corner som står för vinsten.

För att vara med i utlottningen:
Eftersom det är små fina kärleksord på skålen kan ni väl i kommentarsfältet här nedan skriva en liten kärleksanekdot ni varit med om? Kanske första pussen, när ni blev friade till/friade till någon, en klapp på kinden eller vad nu ni varit med om för fina kärlekshandlingar?

Gå också in på Ellis Corner och hitta din favoritprodukt, klipp in länken i din kommentar.

Tävlingen pågår till och med 23/3 och vinnaren presenteras här på bloggen

18 kommentarer:

Marlene (Fd Ensamma Mamman) sa...

http://www.elliscorner.com/belysning/ljusslinga-iris-lights-creamy-white-iris-lights.html

Jag minns min första kyss med värme... vi hade marknad i vår lilla byhåla på Öland och ett litet tivoli var på plats. Efter marknaden var det dans och man roade sej på tivolit. Det var sommar och väldigt romantiskt. Jag var 12 år och hade en pojkvän som var ett par år äldre, han köpte en liten silverring till mej och följde med mej hela vägen hem trots att det var långt för honom att cykla tillbaka. När vi skiljdes åt vid mitt grindhål fick jag min första kyss och jag minns så väl att den smakade jordgubbe eftersom han just då tuggade hubbabubba. Efter det kan jag inte se ett paket tuggummi utan att minnas händelsen. Vi har faktiskt fortfarande kontakt än idag, 30 år senare :-)

Vita huset 28 sa...

Åh så fin utlottning, klart jag vill vara med.
När jag och min sambo träffades så va de hundtricket.
Jobbade i affär o han var in o skulle handla kameragrejer. Vi skulle snart stänga o min hund började skälla för han ville ur sin bur han satt i på lagret. "har du hund?" frågade den fina killen. "ja visst" sa jag. "det har jag med,ska vi träffas och gå ut med dom?"
Japp och det gjorde vi och nu lever vi som en enda stor familj i hus och har en dotter tillsammans. Ja o såklart är hundarna värsta polare :)

Älskar de söta house doctor vaserna och kan tänka mig de till blommorna som dotter kommer bära hem till mig i sommar.

http://www.elliscorner.com/dekoration-och-detaljer/krukor-och-vaser/vas-pale-rosapastellgronblagra-house-doctor.html

Ha en skön kväll
Kram Camilla

louiseisaksson@hotmail.se sa...

http://www.elliscorner.com/forvaring/receptbox-rifle-paper-co.html

Min första träff med med mannen som ska bli min träffade jag på ett bröllop. Vi satt brevid varandra och trängdes i bordet med för mycket stolar till det alldeles för lilla bordet. Märkte inte av honom så mycket. Dagen efter hade han letat upp mitt nummer och smsade. Och där kom det igång

Luiza sa...

Hittade hit tack vare Ellis corner på instagram och är gärna med och tävlar.
Har en hel del favoriter i deras butik så det var svårt att välja, men eftersom det kommer handla om min dotter , så fick det bli fokus på hennes rum.
Favoriten är således http://www.elliscorner.com/barnkammaren/leka/rosaline-docksang-junodocksang.html

Vår dotter är en längtans flicka. Vi fick kämpa oss igenom 11 år av behandlingar det var en minst sagt omtumlande tid i våra liv som fick oss att sväva mellan hopp och förtvivlan.
Det var mig felet låg hos och jag kunde inte låta bli att känna mig okvinnlig och otillräcklig. Det är oerhört påfrestande att känna så och vara ofrivilligt barnlös , så en dag sa jg till min man att det var bättre om vi separerade och gick skilda vägar , så han kunde hitta någon att bilda familj med , eftersom jag uppenbarligen inte skulle bli den kvinnan.
Hans svar var så ärligt och det kom utan att han behövde fundera : " Jag gifte mig med dig för att jag ville dela mitt liv med dig. Inte med någon annan. Det är dig jag älskar och kan vi inte få barn så finns det många andra saker att leva för , inte minst för varann. Barn är en bonus. Men inget måste."
Jag kommer aldrig glömma hans ord.
Idag har vi vår fina tjej.

Tack för chansen till det fina fatet. Nu hoppas jag på tur.
Luiza

Anonym sa...

Ljusstake, Kärlek Lycka..
Den är superfin💜skulle vilja vinna fatet! Annars vill jag bara säga att små vänliga ord varje dag, en överaskning i matlådorna, en lapp på toaskåpet med jag älskar dig..håller kärleken vid liv!

Anonym sa...

Och namnet var Helene :)

Lena sa...

Mitt bästa kärleksminne är ett halsband jag fick av maken. Halsbandet är den finaste gåvan jag fått. Han såg ett vackert snäckskal i sanden i Thailand och plockade upp det i smyg. Han köpte ett band och fästen i smyg. När vi kom hem så borrade han ett litet hål i skalet och monterade allt, i smyg. Det var en sann kärleksgåva! Blir tårögd bara jag skriver om det.

Kram Lena

Lena sa...

Var lite för snabb på knappen. Min favoritprodukt är:

http://www.elliscorner.com/accessoarerochvaskor/stravaska-m-tine-k-home.html

Anonym sa...

Vill gärna vara med i denna otroligt kärleksfulla & mysiga Tävling ...

"När min älskade Micke friade till mig...
Det var på 13- greenen (golf) i Trollhättans gk han gick nerr på knä intill det vackra vattnet & friade - Vill du gifta dig med mig?

OM jag sa Jaaaaaaaa hihi "

Vackert & helt överaskande :)

Min favorit blev bla Hjärtskål, mini [Monica Johansson]

* http://www.elliscorner.com/varumarken/monica-johansson/hjartskal-mini.html

/Kram

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Unknown sa...

Ett av många fina kärleksminnen jag har är från början av vårt förhållande. Vi hade spenderat dagen på Österlen under vårsolen och haft en riktigt fin dag. Tillslut hamnade vi ute på en lång brygga vid hamnen där vi satte oss på en bänk för att prata och skoja med varandra. Vi satt där ett bra tag - när vi sedan skulle gå tillbaka smög hans hand sig till min och vi höll helt plötsligt handen för första gången. Det värmde så otroligt i hjärtat minns jag och jag fick nog världens största leende när han tog min hand. Det var fint att han som kille tog initiativet för att vissa sina känslor på något vis.

En favoritprodukt är fina receptboxen från Rifle Paper Co. http://www.elliscorner.com/forvaring/receptbox-rifle-paper-co.html

Lantligt i smultronbacken sa...

Åå, vilken fin tävling.

Vårt minne av den absolut bästa kärleksförklaring kom för ca 2½ år sedan. Vi hade precis avslutat den första domstolsförhandlingen i Bolivia och kom på barnhemmet för att för första gången träffa vår dotter. Hon hade precis fyllt 1år och ingen av oss hade sett kort på varandra. Hon visste inte alls vad som pågick och när en nanny kom fram med henne tittade hon bara på oss. Inga tårar eller känslor alls utan hon gick med på att vi tog henne i våra armar. Efter ca 20 minuter smekte hon min man på kinden och log mot oss. Alla som stod runt om oss grät och den kärleksförklaringen kommer vi aldrig att glömma. Sen gjorde hon så varje dag vi kom för att träffa henne (en veckas tid) innan vi fick ta med det mest underbara som hänt i vårt liv. Vår prinsessa kunde inte prata då men hon visade oss sin kärlek på annat sätt
Numera är hon 3½ år och säger ofta till oss:
- Jag tycker om dig mest av allt i hela världen


Fvoritprodukten hos Ellis corner är denna underbara Mailegkanin

http://www.elliscorner.com/barnkammaren/mailegkaniner-moss-och-tillbehor/kanin-bunny-engel-mega-angela-maileg.html

Kram Teres

Brittis sa...

Hej!
Vilken trevlig tävling. Jag blev alldeles varm i hjärtat när jag såg detta fat. När vi gifte oss på stranden i Malmö så läste vi just denna text ur
"i folkviseton" av Nils Ferlin, för varandra.

Anna sa...

Oj vad jag tycker denna är fin hos Ellis Corner: http://www.elliscorner.com/barnkammaren/leka/rosaline-docksang-junodocksang.html

Den vackra skålen får mig att tänka på mitt bröllop då orden som står på skålen sjöngs. Precis innan vi skulle gå in, klockorna hade börjat ringa och dörrarna skulle öppnas kom min man på - ringen är i bilen, min föräldrarhar bil nyckeln. Klockorna fick stängas av, vaktmästarn in och hämta nycklarna hos svärföräldrarna och maken sen ut och hämta ringen. Gjorde att nervositeten släppte för oss och säkert en och annan som undra vad som hände. Vi hade sedan en fantastisk vigsel!

Anna sa...

Oj vad jag tycker denna är fin hos Ellis Corner: http://www.elliscorner.com/barnkammaren/leka/rosaline-docksang-junodocksang.html

Den vackra skålen får mig att tänka på mitt bröllop då orden som står på skålen sjöngs. Precis innan vi skulle gå in, klockorna hade börjat ringa och dörrarna skulle öppnas kom min man på - ringen är i bilen, min föräldrarhar bil nyckeln. Klockorna fick stängas av, vaktmästarn in och hämta nycklarna hos svärföräldrarna och maken sen ut och hämta ringen. Gjorde att nervositeten släppte för oss och säkert en och annan som undra vad som hände. Vi hade sedan en fantastisk vigsel!

Josefin sa...

Här kommer min favorit hos Ellis Corner: http://www.elliscorner.com/belysning/ljusslinga-iris-lights-pure-white-iris-lights.html =)

Kärlek för mig är våra 3 barn. Vår lilla flicka i himlen som dog i v39 och våra pojkar på 1 & 2,5 år. Jag trodde aldrig att jag skulle skratta igen, aldrig känna lycka, jag skulle för alltid vara ledsen. Tillsammans lärde vi oss att leva med sorgen, tillsammans blev vi starka, tillsammans vågade vi att bli gravida igen <3

Kärlek för mig är våra 3 barn.

Vitt och Blått sa...

Jag skulle välja en ljusslinga, har så länge velat ha en sådan! http://www.elliscorner.com/belysning/ljusslinga-iris-lights-blueberry-iris-lights.html

Mitt bästa minne är nog när vi fick vår son Olle. När man blir totalt förälskad, helt galet kär i en människa som man inte träffat tidigare och allt bara på några sekunder. När man får upp honom på bröstet och han är alldeles perfekt och underbar. Livet får en ny vändning och ordet kärlek får en ny innebörd.

nbde2020 sa...

Jag skulle dock inte oroa mig för mycket. Faktum är att jag skulle ha tappat mycket mer sömn än TAG Heuer om det inte hade en aning om hur jag skulle nå en yngre publik. TAG Heuer är ett avantgarde-märke och de som är snobbiga att uppskatta allt de någonsin gjort, ja, de saker de har i åtanke och är så skyddande på ett eller annat sätt är nya, nya och fräscha. Att göra nya saker innebär också att göra saker som inte nödvändigtvis fungerar i det ögonblicket, men bara för att finsmakare lever med lyxen att välja TAG Heuer (eller något annat märke för den delen) klockor från en replica rolex svunnen tid. Jag menar att märket inte producerade många citroner för att få de rätta "ikonerna". Plus ... Visst, du kan designa klockor med Mickey Mouse och Snoopy på om du vill vädja till den 58-åriga 8-åringen, men sedan fortsätter du att sälja samma, ahem, mogna publik utan att någonsin dyka upp i ett gram mat. att barnen i dessa dagar fanatiskt surfar varje dag.