fredag 14 mars 2014

Kalasfredag



Bonsoir alla fredagsfirare!

Under eftermiddagen här idag har Lisen haft hela dagisgruppen här på kalas. Tio små söta fem och sexåringar som kom och mumsade glass och dansade discodans till alla årets Mellolåtar. Hur gulligt som helst.
Fiskdamm blev det ju såklart också, och även om inte just mina barn nu äter socker och godis (de är så duktiga och har uppehåll mellan Jul och Påsk) så hade jag stoppat ner andra godsaker och roliga saker i de jättefina ballerinapåsarna som jag hittade hos Leilas General Store.

Nu har lugnet åter lagt sig här hemma och snart går vi igång med fredagsmyset. Kanske åker Mellolåtarna på då igen? Det brukar ju bli så, även om vi vuxna försöker spela något annat i emellanåt.


4 kommentarer:

Hajan sa...

Så fiffigt vilka fina påsar det finns nu. Vi hade vanliga vita som vi klistrade roliga saKER PÅ. dESSA PÅSAR dU HADE KAN DE JU SPARA. fASen nu har jag spretat med fingrarna då kommer jag emot
caps lock knappen. Harriet har tentaklar till fingrar sa min pianolärarinna. Jag håller med.
Förlåt
kram.

Lena sa...

Kör den i kväll också vettja. Då får ju du också en chans att dansa ;-)

Kram Lena

Lina sa...

Fint! Nyfiken på vad du la i påsarna!

CreandoPhoto sa...

Urgulliga små påsar till kalas! Och vilka rediga barn som klarar sig utan godis! Jag har lite att lära från dem tror jag bestämt. :)