fredag 7 mars 2014

Färgexplosion hos Oleana & Friends


Jag bad ju om mer färg, kommer ni ihåg?

Som ett brev på posten blev jag inbjuden på ett event hos Oleana & Friends, (tack Diana!)
Färg fick jag och dessutom modevisning av en vacker ballerina som framförde akrobatiska nummer iklädd outfits från Oleana, Heart of Lovikka mfl.
Heart of Lovikka var dessutom själva på plats och berättade om de otroliga framgångarna märket haft. En liten fågel viskade i mitt öra att självaste Kronprinsessan har setet ovan och visst passar det henne perfekt?


Märket Oleana står bakom alla dessa härliga koftor i finaste kvalitete och tillvärkas i Norge. Oleana & Friends har dessutom tagit in några andra härliga märken såsom just Heart of Lovikka, Rosemunde,  
by Ti-Mo och Cocorose London.  Jag blev sjukt sugen på att uppgradera vårgarderoben med lite härlig färg när jag såg alla fina plagg.



Butikens härliga ägarinnor som jag stal mig en givande pratstund med; Jennic och Marianne, dotter och mor som startade butiken för nio år sedan. 
Har ni vägarna förbi Mäster Samuelsgatan 10 här i Stockholm tycker jag ni ska hoppa in och ta en pratstund med dessa trevliga kvinnor och kanske lägga till lite färg i garderoben.

Utöver färg bad jag ju dessutom om mer fest och YES, även det lyckades jag scora full pott på, så någon där uppe verkar ha tagit mina önskningar på allvar. Nästa helg får jag svida i partystassen och känna mig vacker. Ser otroligt mycket fram mot det, så Lena, nu behöver jag inte krascha 40 års festen du ska på, men tack för inbjudan =)

Nu kör vi fredagskväll - hemmagjord pizza coming up här i huset i skogen!





2 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Haha, det hade ju varit lite kul annars. Du hade säkert gjort succé! Halva nöjet att iaktta hur folk viskar och undrar vem du är. Du vet, tillställningar i småstäder där man inte har benkoll på vem som är kusin med vem och vem som är ex till vem och vem som blev med barn med vem. Det är ju sååå jobbigt för många!

Härliga annorlunda kläder förresten. Låter som en trevlig butik.

Kram Lena

Life´s Silverlining and I sa...

Ja de har många fina kofter och plagg där. Kunde inte komma igår tyvärr.pga av akut jobb. avundsjuk på dig som kunde gå dit är jag. Kram Pernilla