söndag 9 mars 2014

KalasinbjudanÅh vilken underbar vårhelg vi har haft. Äntligen, äntligen kom solen och värmde med sina strålar ända in i själen som nästan var igengrodd efter alla grå och dystra månader som passerat. 
Jag har varit ute och pysslat i trädgården, välkomnat de små snödroppar, julrosor och krokusar som redan tittat upp och blommar och jag konstaterar belåtet att våren nog är  minst en månad tidigare än förra året eftersom vi hade snö långt in i april då och blommorna inte tittade upp förrän in i maj.

Idag har vi också pysslat med inbjudan till kalaset som nyblivna lilla sexåringen ska ha här på fredag för dagisgruppen. Personligt handskrivna inbjudningar i form av cirkustält.


Inbjudningskorten hittade jag på Leilas General Store, och därifrån blev det också lite kalaspåsar med prima ballerinor och annat smått och gott.

Nu ska jag (tyvärr) sätta mig och jobba en sväng, ytterligare en intensiv vecka väntar, men med den energiboost jag fått i helgen av ledighet och sol känns det inte som något större problem. Och ja, helg är det ju snart igen, för jisses vad veckorna rullar på nu. 

4 kommentarer:

Hajan sa...

oh så trevligt, och så allvarlig hon är när hon plitsar inbjudan till kalaset.
Då måste vi få se bilder på,
låter alla tiders.
kram
och hsr den äran på Din stora dag

Anna/Frostrosor sa...

Men så söt hon är - din lilla jänta! Och kalasinbjudningar - härligt när barnen sätter igång och skriver själva!
Önskar dig en bra arbetsvecka, om än den blir intensiv. Det blir den för mig också - vi siktar mot helgen men tar vara på vardagen!

Lena sa...

Helgen var verkligen härlig! Välbehövlig, minst sagt. Och vilka söta inbjudningskort!

Kram Lena

CreandoPhoto sa...

Fantastiskt söta kort! Den där Leila vet minsann vad som är fint :)

Och nej då, jag har inte missat att det är bloggträff igen. Som jag önskar att jag kan komma...men tyvärr är det i en tid när jag har som mest att göra fotomässigt. Maj är den stora familjefotomånaden tycks det som. Så jag måste hålla det lite öppet ett tag till...för att se om det ens är möjligt att komma. MEN det var ju så trevligt sist. Och det ser ju knappast ut att bli sämre den här gången :)

KRam