lördag 29 mars 2014

VårVilken dag va?
Den där värmen har gjort under med mig och kanske till och med att de vinterbleka kinderna blivit lite solkyssta och nu äntligen ser ut att tillhöra den levande människa de faktiskt tillhör.
Jag har tillbringat hela dagen utomhus och ägnat mig åt en av mina våriga favoritsysslor - elda.
Allt gammalt torrt gräs har jag bränt upp för att ge plats åt nya spirande skott. Att jag (i år igen) lyckades elda upp mina blommande krokusar pratar jag nog inte så högt om.

Nöjd och glad har jag hamnat i soffan i en stund där jag nu hetsäter några konstiga majs-skruvar som jag hittade i skåpet. Snart ska det där glaset rödvin hällas upp och lördagskvällen ta sin början. Inga stora planer här hemma mer än att bara njuta av att vi är en familj och att det är lördag.
Jo visst, Earth Hour - jag antar att vi släcker ner ljuset under en timme ikväll och innan vi somnar ställer vi fram klockan, för imorgon - då är kvällarna ljusa igen!

7 kommentarer:

Hajan sa...

vilket härligt inlägg, piggt och glatt.
Sommartiden passar mig
bäst tycker jag, men alla tycker vi olika.
Trevlig helg

hemma hos lilla mej sa...

Ja man blir så himla glad när solen tittar fram och enegin flödar ,Underbara blommor .Kramar Rita

Home2tiny sa...

Har också varit ute hela dagen o njutit i det vackra vädret. Nu är det soffmys med något gott o en bra film när vi tänder ljusen igen. Kramisar Tina

HOUSE of ADELA sa...

Ja vilket väder!! Jag njuter i fulla drag och tillbringar en hel del tid på balkongen...nackdelen är väl då att det inte blir så mycket gjort;))

Kramar fina Jannike!
Adela

Ninelin sa...

Här har det varit fotbollscup för hela slanten. . . men fantastiskt härligt väder.

Har ju fortfarande inte bokat mig till den stora dagen. . . vill gärna komma under dagen. Behöver ha lite koll på barn bara.

Kram N

Unknown sa...

Instead of eating replica handbags fruits and insects as most monkey species do, colobine monkeys in Asia and Africa have a diet more like replica rolex cows'. They don't graze on grass, but they do ingest leaves. Two groups of biologists have found that evolution replica handbags tailored one of the monkeys' enzymes to this unusual leaf-eating diet.

Tess - Svengelska Huset sa...

Vilken fantastiskt fin bukett!