tisdag 18 mars 2014

Sjukstuga och vinst


Tisdagen blir en hemmadag med sjuka barn. Vi har ju klarat oss otroligt bra från sjukdomar denna vinter så jag antar att det var dax för en omgång. En natt med magsjuk flicka gör att både hon och lillebror måste vara hemma i 48 timmar. Mest synd är det ju om lillebror som ju än så länge inte visat några tecken på att vara sjuk. Även storasyster verkar efter nattens sjukdom nu mer fit for fight än någonsin... hmmm... 

Jag tänkte visa ett av alla fina sponsorpriser som kommit in till Stora Bloggdagen 3e maj. Den här jättefina kudden från Himla, sponsrad av Ellis Corner. Visst är den söt? Ni som är med under dagen har chans att plocka med den här godbiten hem.
Ni missar väl inte heller att det just nu pågår en utlottning här på bloggen där ni har chans att vinna ett keramikfat från Ellis Corner? Kika HÄR för att vara med i utlottningen, ni är inte alls många som är med vilket förvånar mig enormt då jag ju ser hur många ni är här inne... kanske vill ni inte dela era kärleksminnen? Men vill ni det har ni i varje fall stoooor chans till vinst just nu.


4 kommentarer:

dianasdrömmar sa...

Hoppas att ni kryar på er kram Diana

Ekenäsliv sa...

Krya på er!!!!
Kudden är ju bara helt underbar!

Ps: har mailat adressen två gånger.. Hoppas jag inte missar biljetter??

Kryakramar Anna

Anonym sa...

Fin kudde :)
/Kryis från mig

Anna Stenberg sa...

Hoppas att ni kryar på er snart! Önskar dig en fortsatt fin vecka! Kram Anna