fredag 28 mars 2014

Ralph Laurent Tate Hobo


Jag fortsätter på färgtemat och har nu förälskat mig i en väska i en rosa variant. 
Det låter ju inte helt friskt men när man ser den förstår man nog vad jag menar. Det är ingen tuggummirosa Hello Kitty väska utan en elegant pjäs i mörkt rosa från Ralph Laurent.  
I varje fall så står denna högt upp på min önskelista nu och jag har lovat mig själv en i present om jag lyckas med en sak som jag verkligen, verkligen hoppas går vägen. Det blir en belöning efter hårt slit på jobbet och sådant måste man ju få ge till sig själv ibland.

Det var ju dessutom det där med färg. Det är helt enkelt så att jag behöver mer färg i mitt liv just nu och dras som en fluga till socker till allehanda färgklickar. Jag tror dessutom den här blir perfekt för mig som släpar dator och en massa andra saker varje dag. Min nuvarande Michael Kors väska är perfekt till det den också, men ni vet, ombyte förnöjer... och dessutom, hur mycket jag än älskar den så blir jag som alltid trött på saker när "alla" har saken. Den väskan har ju verkligen blivit poppis och jag förstår absolut varför, men nu är det kanske dags för mig att gå vidare.. i varje fall läge att variera mig med en färgklick.

Men nu är det freeeeeeeeedag och vi har lovats en strålande helg. 
Det kan ju faktiskt inte bli bättre!4 kommentarer:

CreandoPhoto sa...

Japp, en mycket snygg pjäs får jag hålla med om. Rosa i sin bästa variant :)

Sahra sa...

Supersnygg och jag gillar att det är både kort och lång rem

Sahra sa...

Hoppas den blir din snart skulle jag ju säga också
Kram

Unknown sa...

This search technique can also help identify genes rolex replica whose functions are normally masked by dominant counterparts on rolex submariner replica the other copy of the chromosome. Chromosome engineering promises "to revolutionize louis vuitton outlet mouse genetics," asserts Bradley hermes outlet.