onsdag 19 mars 2014

Att slå på stortDet blev en ordentlig tillställning i lördags. Inte utan att jag kan säga att jag nog kände mig mer än en aning sliten, och framförallt trött under söndagen.
Men kalas blev det och ett bra sådant. Kanske skulle man kunna säga att kvällen maxades lite väl mycket, men när åtta småbarnsföräldrar samtidigt har fixat barnvakt, klätt upp sig och laddat för en kväll tillsammans tenderar det att gå åt ett visst håll. 

I synnerhet med detta gänget. 
Här finns liksom inget stopp. Får någon en vad som för tillfället tycks som en otroligt bra idé att beställa in magnumflaskor med skumpa och andra extravaganser instämmer samlingen i ett gemensamt Hurra! Inget kan stoppa festglada medelålders människor som för en kväll tycker att livet leker och att kvällen är ung. Konsekvenserna kommer senare, både för kroppen och plånboken.

Det är nog tur att man inte har dessa kvällar mer ofta än vad vi har. Nu blir de just sådär speciella och glada som de ska vara och morgondagen får vara blott en morgondag.


3 kommentarer:

Lena sa...

Ojoj, åtta småbarnsföräldrar lössläppta! Ojoj! Så vansinnigt kul man har. Det gäller ju liksom att passa på.

Kram Lena

dnyahuset.blogspot.se sa...

Oj, skumpa! Härligt! Ja, när man nu passerat 40 orkar man helt enkelt inte med för många roliga kvällar. Men när de väl faller inte är det ju sååå roligt!

Unknown sa...

hahahaha … så kul det där hur man brassar på när man väl kan.

stor kram. u