söndag 10 november 2013

Treårskalas
Födelsedagståget uppställt vid tårtan och trean fastsatt (om än felvänd), för fyller man tre ska det ju firas och alla måste ju se att siffran tre är dagens magiska tal.
Och firat har vi gjort. Släktingarna har trillat in, en efter en och det har rivits i paketpapper och fordon efter fordon har plockats upp ur de inslagna paketen. Allt på hjul är väldigt spännande så ni förstår nog vad som var "hetast" i paketen.


Hurra, hurrra, hurra.... han har både sjungit med i sångerna och hurrat för sig själv. I morse fick vi inte gå in till honom i hans rum och sjunga, han skulle själv gå med in och han sjöng nog högst av alla. 
Så vi fem gick i sjungande skara in till en tom säng och sjöng. Gulligt!
Men sen hoppade han glatt i bingen och rev upp presenterna från familjen. Vad han fick får bli ett senare inlägg, men det var något stort och med fyra hjul så lyckan var gjord.


"Blamblamsen" fick hedersplatsen vid fikat, såklart!

En mycket trött liten pojke har vi här hemma nu och vi gör allt för att hålla honom vaken åtminstone någon timme till innan han får krypa ner i den varma mjuka sängen och bli omstoppad för natten.
En födelsedagsmiddag där födelsedagsbarnet valt spagetti och köttfärssås har vi kvar innan dagens festligheter är över.


6 kommentarer:

Sahra sa...

Been there. Done that. Den där åldern när allt ska vara på hjul. Luddes stora grej var cementblandare. Låter som en mycket lyckad födelsedag
Kram

Martina sa...

Min son är bara 2 år (snart) men det är bara bilar och andra rullande saker som gäller ;-) Brandbilen blev favorit förstår jag!

Lena - gott för själen sa...

Haha, gud vad roligt! Gå in till ett tomt rum. Ungar är för roliga!

Kram Lena

Villa Björkenäs Backen sa...

Barn är goa ! :)
Så härliga bilder och ser ut att vara lyckad kalas.
Ha en fin vecka !

Kram

Lina sa...

Fint! Känner igen det så. Bilar och hjul, det är grejen ju! Hurra för en säkert nu trött mamma också!

Camilla sa...

Vad gulligt att han ville sjunga för sig själv :) Du vet väl att jag har en ny matbild-tävling på min matblogg? Så skynda dig in och tävla om produkter värda över 1000 kr om du inte redan gjort det :)