torsdag 14 november 2013

När man fastnat i funderingarna

Untitled #9

Ja det var ju det där med TV rummet.
Den där mattan som ska in och det allmänna pyntandet för att göra det så mysigt som möjligt.
Har försökt knåpa ihop en liten moodboard för att få en känsla av rummet. Jag är inte helt nöjd med resultatet, men det ger en fingervisning åt vilket håll det barkar.
Soffan, skåpet och bordet finns redan, samt de där ljuskopparna från Tine K. En lampskärm i sammet i den mörklila färgen finns också så det är den basen jag har utgått från. Tänker att jag kanske kompletterar med guldiga detaljer och eventuellt också får upp en liten vägglampa på väggen.

Vad tror ni om mattan? Från Chhatwal&Jonsson. Alternativet skulle kanske vara en enfärgad matta, men eftersom soffan är grå/lila får den inte vara för mörk.
Jisses vilka beslut, jag suger nog på den här karamellen ett tag till.

Kuddar: DayHome, Mikmak, Soffa: Stalands, Bord:TineK, Matta: Chhatwal & Jonsson, Skåp: Lauritz.com, Lampa: Tine K, Ljuskoppar: TineK, Kruka i guld: Svenskt Tenn, Vas i guld: DayHome, Ljusstake/skål i glas: Day Home

3 kommentarer:

Tess - Svengelska Huset sa...

Jag tycker mattan var riktigt riktigt fin!! Och detaljerna också :) Här hemma har vi allt i svart, vitt, trä och grått. Har precis bestämt "accentfärg" och det bir "ljung". Men som sagt, tumme upp på mattan!

Lena - gott för själen sa...

Skitsnyggt! Den där krukan står på min önskelista också. Och mattan är ju såå snygg.

Kram Lena

pillan sa...

Jättefint alltihop! Härlig färgharmoni och även lite mönster/stil-mix.

Trevlig helg, PIllan