tisdag 5 november 2013

Tända ljusstumpar och väntan på ett skåpSmå ljusstumpar i varendaste ljusstake just nu. Det går åt mycket ljus och mörkret kommer verkligen tidigare och tidigare. Vi går mot mycket mörkare tider innan det ska vända och såhär innan advent och innan julprylarna åker fram känns det ju bara så himla mörkt, om än lite mysigt, det måste jag tillstå. 
Jag är ju en sån som försöker göra det bästa av situationen och att tända ljus precis överallt när mörkret sänker sig gör ju faktiskt att novembermörkret inte är så illa.

Ikväll väntar jag in mitt skåp - tjoho.. undrar vart jag ska placera det. 
Transporten gick att lösa via Lauritz egna samarbetspartners och var inte alls speciellt dyrt, vilket jag hade en rädsla för att det kunde bli... så heja heja, det blir nog fler köp därifrån (fast det behöver ni ju inte säga till min man som fortfarande är helt frågande till varför och var det här skåpet ska existera hemma hos oss)

Men i varje fall, ett skåp kommer lastat inom kort och nu ska jag bara finna en plats åt min juvel. Förutom sådana bestyr så är det just inredning som jag funderar mycket på "these days". Precis som vanligt under senhösten med andra ord, vilket betyder att allt är i sin ordning. Just nu är jag i "desperat behov" (kan också diskuteras om ni frågar A) av en matta i TV rummet. Tips mottages väldigt tacksamt och jag ska försöka knäppa några bilder så ni ser vad jag är ute efter ungefär.

Ha en fin kväll vänner så hörs vi när mitt skåp är på plats!


1 kommentar:

Sahra sa...

Inrednings-feng shui Jannice på Nyhetsmorgon. Vad roligt. Det går bra för henne.
Ha en skön onsdag