fredag 29 november 2013
Fredag i sovrummet och rosorna från förra helgen står sig fortfarande.
Sa jag kanske att jag hade en faibless för vita rosor just nu? 

Tyvärr har ingen advent kommit in i huset än, det måste bli helgens stora uppdrag och jag känner mig lite stressad över den uppgiften. Lådorna har inte undersökts närmre sedan allt plockades ner efter förra julen och om stjärnor och andra lysande föremål är brukbara återstår att se. Det går ju alltid att lösa, men min otåliga sida vill att allt ska funka på en gång när jag väl sätter igång.

Just nu är det även tomt i hemmet på julblommor. De där obligatoriska hyacinterna och buketten av amaryllis som brukar komma in till advent saknas så jag måste försöka hinna förbi Hötorget idag, måste!

Men
Advent närmar sig även om jag nästan är "tagen på sängen" och det ska bli förbaskat mysigt att få pynta hemmet för högtiden, värma årets första glögg och sätta på den där finstämda julmusiken.

(Glasvas: Day (MakemyDay), Rådjur: HouseDoctor)


4 kommentarer:

Unknown sa...

Det är samma här - inget förberett ännu, men december är lång så det ska nog hinnas med.

Kram och happy advent! u.

Hajan sa...

Första Advent är ju på Söndag,
så du har ju lördagen på dig,
att hitta stakarna. Kommer nästan ihåg att Du hade Stjärnor i
fönstren. Eller kan jag ha så fel??
Jag har tänt mina nu för ett par timmar sen, jag brukar inte tända före lördagen. Men det gäller nog inte där jag bor nu. Det lyser överallt. Skit samma man gör
som man vill.
ha det bra nu önskar Harriet.

Lena - gott för själen sa...

Här är det premiär för årets julmusik, brasan är tänd och snart när maken kört färdigt för kvällen kommer även glöggen fram.

Kram Lena

Välkommen Hem! sa...

Äntligen har jag varit steget före och har tagit fram julstjärnorna redan förra helgen, olikt mig som tusan då jag är en tidsoptimist men i år vill jag verkligen njuta av julen länge, länge (gav jag mig sjutton på, av nån märklig anledning...).
Och ditt sovrum!! Love it! Som taget ur Gods & Gårdar!
Hoppas du sover gott där i natt, nu dags för mig att knoppa!
Kram raring!
Judita