tisdag 26 november 2013

Fyra


På bloggar runt omkring i landet figurerar det just nu julklappslistor i form av fyra stycken önskningar - need, read, wear och want.
Tanken föddes hos Husligheter efter ett koncept hon läst om att minska paketberget och istället satsa på fyra klappar var, något man vill ha, något man behöver, något man vill läsa och något man kan ha på sig.

Ett flertal bloggvänner har hakat på utmaningen och jag själv fick mig en tankeställare. Konceptet är ju inte riktigt applicerbart här i familjen där barnen än inte uppskattar de mjuka paketen men om jag själv skulle önska enligt konceptet, hur skulle min lista då se ut?

Need - mitt underbara serum - Advanced Night Repair från Estée Lauder är så gott som slut och denna klarar jag mig inte utan på kvällarna.

Wear - Denna skulle mycket väl även den kunna falla inom need kategorin men eftersom den går att bära hanmar den här helt enkelt. En ny svart kostym är hög prioritet. Trist men behöver för jobbet. Denna från favvodesignern Malene Birger föll mig i smaken med sitt lite tuffa snitt.

Read - Jag läser ju mina böcker i en läsplatta nu förtiden men en maffig coffetable bok skulle vara fint att ha och varför då inte en om Chanel. Både intressant och vacker att se på.

Want - Ja denna hamnar nog bara just där den är, på önskelistan, men ett Love bracelet från Cartier, gärna då med bling skulle ju vara otroligt fint runt handleden.

Som sagt, önska kan man alltid göra.

Vad står på er lista?


6 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Kavajen skulle gärna få ligga i ett paket till mig också! Coffee table book är alltid snyggt. Har sneglat på just den där ett tag.

Kram Lena

Nilla Tankebubblor sa...

Vilken snygg kostym! Fina saker. Ha det så bra.

Sahra sa...

Så många som är frälsta över EL serum och ja alla deras produkter. Men framförallt denna. Jag har provat ett dagserum och ögonkräm, men får allergireaktion. Väldigt trist. Så otroligt känslig. Armbandet står även det på min önskelista. Ha en fin dag

MITT VITA HUS sa...

Mmm mycket fina saker där:)

Hoppas du mår bra fina<3

Kramdianasdrömmar sa...

Rolig lista :) får funderas på kram Diana

Marlene (Fd Ensamma Mamman) sa...

Jag har bara en enda önskan och det är en tork för naglar. Vet inte vilken kategori den går under :-)