söndag 3 november 2013

Spökmiddag


Igår vankades det Halloweenparty för både stora och små.
Laddade till tänderna begav vi oss iväg för att umgås med några utav dem vi tycker så himla mycket om.
Kameran var packad, men tyvärr dog batteriet precis lagom efter det att jag fått en drink i handen så så mycket bilder kan jag tyvärr inte stoltsera med.


En bild på den stilige värden i full fart med drinkblandning hann jag i varje fall knäppa.


Och rummet som var kusligt och spökligt inrett för barnen och där det serverades avhuggna fingrar och fjärilar i bloooood. 
Kusligt värre!

När väl de små var utfodrade, tågade hela miniskaran på sju små barn mellan nio och tre år i kavat trupp iväg mellan husen och skrämde grannar och roffade åt sig godis.
Häxor och gastar, vålnader och andra hemskheter så grannarna fick verkligen se upp så att hjärtat inte hoppade upp hur halsgropen när de öppnade dörren.

Vi vuxna serverades mindre kuslig mat, men ack så god och en helkväll runt ett bord med sju personer som jag var och en håller så himla mycket av.

Idag har vi en trött och sliten barnskara, regnet hänger i luften och dimman ligger tät. Mina nyinköpta grå fårskinn gör sig ypperligt i soffan just en sådan här dag och jag har inga mer ambitioner än att bara dra upp fötterna under mig och känna den mjuka ullen värma mina höstfrusna fötter.


1 kommentar:

Ninelin sa...

Kul med Halloweenparty :-)

Vi kände oss hängiga i går så vi blev hemma. Men ryckte upp oss i dag och åkte till Laserfortet med barnen och deras kompisar.

Kram