måndag 18 november 2013

Pippi på pippi


Finner att jag har snöat in på djurmotiv på sista tiden och det verkar som fåglar, specifikt i form av papegojmodell tycks ha fångat mitt intresse.
Kudden från DayHome har extrem likhet med den kitchiga fågelstatyetten, eller vad man nu ska kalla den, som jag fann på en liten butik bredvid mitt jobb. 
Det är inte förrän nu, när de båda hamnat i samma rum jag inser likheten och det lätt komiska i denna plötsliga faibless för fjäderprydda varelser.
Snart släpar jag väl hem en bur också, en sådan som syns lite här och var, med flagad färg och utsmyckningar och det kan väl få vara ok kan jag tänka. 
Men snälla, hejda mig innan jag blir den där damen som hänger runt på något torg, gärna utanför någon ståtlig kyrka, och låter duvorna klättra på huvudet samtidigt som jag kastar frön ur fickorna på den tre nummer förstora herrocken jag bär och som rymmer hela mitt liv.
Hejda mig innan dess - tack!3 kommentarer:

Anonym sa...

Ha, ha, ha ja, det vore väl en syn! Med den kitschiga fågelstatyn under ena armen och fågelkudden under den andra. Ibland snöar man in på vissa grejer, jag är helt fixerad vid kuddar med djurtryck just nu.

Home2tiny sa...

Ha, ha jag lovar att stoppa dig i tid, nu tror jag inte det är någon större risk, men visst snöar man lätt in på vissa inredningsdetaljer. Själv ser jag väldigt mycket granar här hemma just nu i alla former, men det är ju i alla fall snart jul.....Kramisar Tina

helen by the westcoast sa...

Nyfiken på din gråa tvsoffa, var kommer den ifrån?