lördag 16 november 2013

Heldag med kidsenGodkväll
Har ni det bra i novembermörkret? 
Här lyser månen alldeles full och speglar sig med sitt magiska sken i sjön nedanför oss. Jag har hällt upp ett glas rödvin och snart skall oxfilén vi nyss inhandlade tillredas. Efter det väntar en helkväll med familjen i soffan.

Vi har precis kommit hem, jag och de två största, från en heldag tillsammans. Vi började såklart i stallet och medan lilla E red fick jag och E lite viktig egentid tillsammans. Vi tog en promenad och slog oss sen ner och fikade i stallets cafeteria. Det är ju inte så ofta vi får de där "egna stunderna" tillsammans bara han och jag.
Efter ridlektion och allmänt mys och klappande av mjuka hästmular (tänk jag tycker nog att något av det allra mysigaste som finns är en mjuk mule som blåser varm luft på handen eller kinden) så blev det pannkakslunch på Delselius i Gustavsberg och sedan vidare för badhuset hela eftermiddagen. Och jisses vad det har badats, själv är jag ju inget stort fan av badhus.. brr.. men vad gör man inte för sina små? Otroligt länge sedan vi var där så det var på tiden. Lek blev det men också en del allvar, för några simmärken fick följa med oss hem. Jag tycker att det där är viktigt. Att ta märken och lära sig simma ordentligt. Att både som förälder och barn vara trygga med att de små kan simma.

Så, här är vi nu. Hemma igen efter en heldag. Vinet upphällt, maten snart på gång och sen en mjuuuuuuk soffa och månen som sällskap ute på den mörka himlen.
Var det någon som sa lördag?

3 kommentarer:

CreandoPhoto sa...

Brrr, nu och några månader framöver är det inte riktigt lika härligt att vara ridskoleförälder. Men det är alltid lika mysigt med hästar och visst vill man vara där för sina barn :)

Sv;
Tack för dina fina ord hos mig!

När det gäller redigering är det nog så att jag på det stora hela är självlärd. Jag lever och andas foto och det inbegriper redigeringen. Jag sitter ofta och länge med bilder för att experimentera och se vad jag får fram. Jag kollar på bilder jag tycker om, från andra fotografer, och försöker analysera hur de har gjort. Jag googlar och jag tittar på Youtube.

Sen har jag gått kurser också, både på högskola och via Moderskeppet, men det är nog ändå den envisa viljan att lära mig mer som har bidragit mest skulle jag säga :)

Kramar

Charlie sa ... sa...

Underbart! Och jag tycker så mycket om dina bilder. Längtar efter dem!

KRAM

Anonym sa...

Vilka underbara bilder. Jag har inte ridit mycket i mitt liv, men hästar gillar jag ändå : ) de är så vackra! Hoppas ni får en bra söndag : ) kram Sofia