onsdag 16 januari 2013

Från djupet av mitt hjärta


Sjukstugan fortsätter här hemma, men tack och lov är det endast jag som är den sjuke. För stunden i varje fall. Febern håller i sig och halsen ska vi inte tala om. Dessutom fick jag en smärre chock när jag klev upp och såg mig själv i spegeln i morse. Något i mig - antar körtlar lite här och där, (anatomi är inte det starkaste kortet) har svullnat upp och förutom de vid halsen, som numera gör att min hals ser lika tjock ut som huvudet, så ser jag ut som om jag på fyllan gått till en klinik där man gör vissa föryngrande ingrepp. Ja - med det resultatet (antagligen har även den som gjort ingreppet varit bra på kanelen) att det ser ut som om jag lagt en injektion med något medel för utfyllnad strax ovanför ögat. Vid kråksparkarna ungefär. Ögonlocket och sidan av ögat är dubbelt så stort som det andra ögat och liksom hänger ner som en tung gardin. Det ser som sagt ut som en totalt misslyckad skönhets "injektion" eller vad det nu heter.
Så därför - jag stannar inne även idag. Bäst så om inte otäcka rykten ska börja florera här i grannskapet...


Och ni - ni är ju de bästa. Tack för alla era fina kommentarer och kryapå hälsningar. Satt nästan med tårar i ögonen igår och fick en så fin känsla är jag läste era hälsningar. Det betyder så mycket. Tack alla ni som följde med på vår fantastiska resa både här via bloggen men även via Instagram. Det slog mig hur stort det här är egentligen. Jag får hälsningar från människor jag i princip aldrig har träffat. Jag fick tips om vad som var värt att göra i Dubai, vad man skulle se och välkomsthälsningar från bosatta svenskar i Dubai. Wow - det är så stort och så cooolt och det känns som om jag känner er nästan hela högen.

Och så en stor specialkram till Hajan - om du visste vad glad jag blir över dina fina små hälsningar hos mig. Du är en så härlig dam som bloggar och står i. Om min mormor hade fått leva lite längre är jag helt övertygad om att hon hade precis som du, bloggat och läst andra fina bloggar. Hon var sån hon också. Tack för att du påminner mig om henne nästan varje dag!

Ta hand om er!

13 kommentarer:

Sahra sa...

Har du köpt dina stolar så där? Jag har likadana antikgrågröna och jag är kräktrött på färgen. Dina lite avskavda är sååå snygga. Vill att mina ska se ut så där. Har du ngt tips?
Kram Pi

Linda sa...

Det där lät inget vidare alls. Usch! Massor av kryapådig- kramar ifrån mig.
/Linda

Hemma på Sjuan sa...

Jag är oxå hemma i em för jag är förkyld och hängig men oj vilken skillnad för dig! Tre barn att ta hand om, snöskottning m m och hög feber i kroppen. Stackars dig!!!
Krya på dig och hoppas du får ta igen dig ikväll, kram Suss

Lena - gott för själen sa...

Det verkar vara en rejäl snyting du åkt på. Den där förkylningen verkar inte vara nåt att leka med. Hoppas det släpper snart.

Fantastiskt fina bilder. Vilken komposition!

Eller hur, bloggvärlden är fantastik. Det kan man tjata om hur mycket som helst.

Krya på dig-kram
Lena

Mittgodastefinaste sa...

Krya på dig! Sådär precis som du beskriver med ögat, över ögat och på sidan har jag haft tre gånger denna höst/vinter. Utan att vara sjuk, märkligt.

Vackra bilder, krispiga!

Kram Jenny

Hemma på Ekbacken sa...

Oj här var länge sedan jag var inne märker jag. Stackare att bli sjuk :-(
Jag hopas att du kryar på dig och blir frisk snart.

Nu ska jag läsa ikapp mig och se vad det står om din resa du ska på, spännande.
Kram Linda

Mamma C sa...

Hoppas din förkylning ger med sig snart.
Kram Mamma C

Titta in hos Thess sa...

Men lilla vän,inte alls kul att känna sig små hängig och med tre ungar hemma dessutom och till på köpet in snöad :(((
Hoppas verkligen att du mår bättre i morgon.

Kram Thess

Hajan sa...

Kära lilla Du, vilken fin komplimang till mig i din blogg,jag niger och tackar, jag gillar så mycket din blogg och dina ungar. Du kan ju inte ha det jag har för det är åldern,för mina
ögonlock hänger som tusan,de bliver bara större och större.
Krya på Dig nu.

kram/Hajan

Två Trappor sa...

Åh fy vad tråkigt att du är så krasslig! Ta det lugnt och ta hand om dig så du snart blir frisk igen. Underbara bilder som alltid här hos dig!
Krya-på-dig-kramar <3
Madeleine

Maj sa...

Håller med dig "Hajan" är en fantastisk person. Hon läser även min blogg och förgyller tillvaron med sin blogg och sina kommentarer.
Krya-på-dig för det du beskriver låter verkligen inte trevligt //M

Anonym sa...

Usch det lät inget vidare!! Hoppas på snabb återställning<3 Det är vi som skall tacka dig som fick följa med på din fantastiska resa. Helt ljuvliga bilder både här och på IG.
Stor krya på dig kram!!!

Anonym sa...

Hej Eva här så fin blogg du har o fina bilder..bättre än en tidning...En fråga är stolen påbilden din? vet du var tyget kommer i från?

Tacksam för svar .

Mvh
Eva o kul o se mera av ditt hem o dina detaljer.