måndag 28 januari 2013

Anti aging


Jag vet inte hur det är med er, men i mitt ansikte kan man börja tyda spår av att ett liv levs och har så gjort under några år. Att det livet har innehållit allt från glädje till sorg, vaknätter och tiiidiga mornar med morgonpigga barn. Seeeena kvällar i goda vänners lag och på det några dagar i solen.

I några veckor nu har jag använt Advanced Night Repair från Estée Lauder och jo, visst kan jag nästan (och säkert bara jag, men det räcker så gott) se att den där bekymmersrynkan mellan ögonbrynen, den som min mamma påpekade för mig redan när jag var litet barn, just den, är den inte lite mindre? Inte så väl framträdande? Och visste man inte om den, kan man då se den?

Det är sånt som kan få en trebarnsmamma i sina bästa år på gott humör såhär en måndag i slutet av Januari när vintern känns lång och våren långt borta! 

Ps. Har också efter min Dubai resa vilken genererade lite färg i ansiktet insett att lite färg klär mig just nu. Behöver därför era rekommendationer om en BRA brun utan sol! Tack!

12 kommentarer:

Sahra sa...

Jag vill prova den. Har provat ögonkrämen men den tål jag inte. Jag är superkänslig runt ögonen. Jag hoppas ansiktskrämen funkar bättre

Jag har Helena rubensteins ansiktskräm. Alltså bus'en. Den är mkt bra

Kram

Beautifulosophy sa...

Den är min nummer ett alla kategorier av skönhetsprodukter i hela världen! kram Caroline

Frostrosor sa...

Något för min rynka i pannan. Jag kan rekommendera Decleors brun utan sol. Bra och jämn färg men ett minus för lite unken doft.

PS. Det finns nog något på min blogg, som kan göra din son lycklig! Turkille!

Titta in hos Thess sa...

Ja vad som helst är välkommet för att minska dessa "fina linjer" som verkar komma fortare och fortare ;)))
Hoppas att du fått en bra start på veckan och att du känner dig lite klokare efter vårat mail race ;))

Kram Thess

Dagar av lycka sa...

Ja, det känns onekligen som det är hög tid att försöka förhindra det något...hmm... för snabba tillkomsten av små fina linjer i ansiktet nu. tack för tipset :)

Anna Margareta sa...

Gud, jag vill inte ens tänka på det där eländet med rynkor. Jag har insett att mina är där och att det liksom bara kan gå utför nu:)

Helenas enkla vardag sa...

Vilken snygg flaska! Då måste den ju vara bra hi hi!
Har inte provat den! Håller med om att man känner sig piggare med lite bus.
Jag kör med Loreals spray, finns säkert bättre, men för mig duger denna gott!
Kram Helena

Maj sa...

Jag började med Elisabet Ardens "visible difference" när jag var runt 25....numera är det Dior som gäller. Fantastiska produkter. Använder aldrig bruncreme utan lätt mineralpuder + rouge för lite färg.
Är nu 67 år och tycker att jag har bra hy för min ålder och mina vänner säger ofta "kan inte fatta att du inte har ngr rynkor"....kanske är de bara snälla?

CreandoPhoto sa...

He, he, he...jag har mer kört med strategin att fylla ut linjerna. Helt naturligt alltså...viktuppgång kallas det tror jag :)

Tack fina du för dina varma ord hos mig.... ♥

Kramar
Kicki

Home2tiny sa...

Det tipset tar jag åt mig, har en del "skrattrynkor" att fylla ut.....Flaskan var ju oxå väldigt elegant o det gillas. Kramisar Tina

inge sa...

I like the San tropez everyday moisturiser. I only use it once or twice a week it is moisturising and does not have a stong smell. Even though I am fair I was recommended the medium so I would think you could use the dark.

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

Inte ofta jag använder , men när jag gör det är det clarins EAU Lactée auto -bronzante ..den gillar jag ..:)

Kram
Pernilla