fredag 25 januari 2013

Äntligen Freeeeeedag


Äntligen, äntligen Fredag, och den här fredagen känns just lite extra bra. En bra dag då jag fått bra saker gjorda på jobbet och där dessutom en av de saker jag går och funderar på har utkristalliserat sig lite mer och jag känner långt in i hela kroppen ett sånt där litet pirr och hopp om att något skulle kunna bli så bra, så bra. 

Så egentligen är det upp till mig nu, vill jag lägga tid på detta, hinner jag det, eller tar jag mig vatten över huvudet? Eller ska man följa magkänslan och bara köra? Även om det innebär blod, svett och tårar (ja, nu tog jag kanske i lite...)


Jag har sagt det tidigare, men jisses vad skönt det är med ljuset som har återvänt, det flödar in genom alla mina fönster och den vita gnistrande snön ger mina rum en "air" av ljus och vitaste vitt. En liten vintereld brinner och adderar den där extra vintriga mysfaktorn.


Och vissa är djupt fascinerade av brinnande eld (även om jag knappt lyckades fånga den på bild, men jo, den brinner egentligen med stora lågor i sin behållare) och sitter länge, länge och begrundar händelsen. Jo, vissa kan det där med att njuta och mysa. Vi borde lära något där - att stanna upp, titta, och njuta!
Det blir min uppmaning till er idag!

Nu tar vi helg!!!

9 kommentarer:

Sahra sa...

Vad är det för läcker lykta. Är det en modern variant av oljelampa?
Er katt är sååå fin. Älskar färgerna.
Är det vad jag tror att det är? Jag har tänkt fråga dig så många gånger, men så glömmer jag det. Din dröm. Som vi pratade om förra året i Malmö. Är det vad du syftar på? Eller är det något annat jobbrelaterat.
Jag och mina best girlfriends satt och spånade i tisdags när vi var ute. Vi har en titel. Och i princip handlingen. Så vem vet. Vad som händer in the future.
Ha en underbar helg. Själv ska jag ställa mig på ett par längdskidor för första gången i mitt liv. Wish me luck

Gunilla sa...

Vad fint att du tycker om den lilla elden. Min brinner så fint här när jag kurar skymning. Akta så inte Vera sveder morrhåren

Casa of Mia sa...

Spännande det låter! Visst är det underbart med ljuset och vilken superfin katt! Önskar dig en riktigt mysig fredag, kram

hemma hos lilla mej sa...

Bara så härligt med ljuset.Ha en mysig fredag.Kramar Rita ♥

Unknown sa...

kram kram & trevlig helg!

Life´s Silverlining and I sa...

låter väldigt spännande! nyfiken jag blir. kram Nilla

Titta in hos Thess sa...

En riktigt skön fredag kväll önskar jag dig.
Så fin bild på sötaste lilla Vera :)
Det låter som något riktigt spännande ;))))

Kram Thess

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Ha en riktigt go helg!!! Kram!

Hajan sa...

Hoppas fredagen blev som Du
väntade dig.
Fina bilder på Er katt och lågan.
kram Hajan