måndag 7 januari 2013

Skönhetstips för vintertorrisar

Winter Mood


Jag är en riktig torris och nu under vinterhalvåret skriker min kropp efter fukt. Jag tror nog att jag har provat det mesta och flesta produkter för att hitta de där ultimata produkterna för just min hy och ikväll tänkte jag bjuda er på mina allra bästa tips. Har ni några bra tips så dela gärna med er, tror nog att det finns rätt många som jag, dvs torrisar, där ute i cyberspace..

Här är Bromans Bravaders bästa skönhetstips vintern 2013

Enligt mig, en av de bästa ansiktscrémerna och en av de få som faktiskt fungerar för mig är Phantenol Protein. Moisturizing face creame från Kiehls. Bästa bodycreame och som dessutom luktar gott, men inte för mycket parfym kommer från L'Occitaine och heter Creme Ultra Riche. Från samma märke kommer handkrämen L'Occitaine Cherry Blossom Hand Creame
De mörka ringarna under ögonen täcker jag dagligen över med Toche Éclat från YSL och som foundation använder jag Pro Lumiére från Chanel. När det kommer till foundation är det super viktig för mig att ha en med mycket fukt och detta är nog den enda hittills som får godkänt av mig. 

Sen behöver man ju lite lyx för att känna sig vacker också - I vinter målar jag naglarna i en ljust rosa färg från Chanel, nummer 569 från 2013 spring collection. Sprayar på mig parfym från Byredo (Blanche) eller en gammal goding från Victor& Rolf - Flowerbomb. Att tända ett doftljus från Jo Malone - detta i doften Oragenge blossom gör att min Winter Mood är total. 

Det blir inte bättre än så helt enkelt.

Sådär - lite tips från en torris till er andra torrisar!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh tack för tipsen : )) uppskattas mycket! kram entorris till i Hjo Sofia

HOUSE of ADELA sa...

Finfina tips! Gillar mycket att läsa om tips och särskilt nyfiken blev jag på bodycremen! Nu ska det googlas:) Alltid torr om kroppen och på vintern går det åt mycket.

Många kramar
Adela

Unknown sa...

finemangens tips.
mett tips nummer ett just nu är lös- ögonfransar — du vet de där som man sätter på och som sedan sitter i ca 5 v. som sedan kan fyllas på.
herre gud, vilken revolution. hahaha! man slipper liksom sminka ögonen. ser nysminkad ut då du kliver upp och så får du fina fransar, böjda och långa. i LOVE mine!

och så gellish naglellacket, det som finns på åhlens och som man kan göra själv hemma. det sitter på länge, ca 1-2 veckor. jag kör på transparant just nu och då blir nageln tålig och fin.

och så kör jag på den där feta salvan som barnen har, från apoteket. tar bort allt kli på benen, som jag annars har pga torrhet.

OCH doftljus. Don't get me started. Hahaha!
Har så många just nu att jag inte vet när vi ska hinna lukta på alla. Har nästan blivit ett samlar-objekt liksom.

Vintern gör det här med mig. Så ful och grå att jag känner att alla dessa 'genvägar' är guld värda ;))

OCH jaaaa, ses gärna IRL nu i 'vår' ... så kul det vore.

Stor kram, ulrika

a piece of happiness sa...

En torris till här ;-)
Lyxiga krämer tackar man ju inte nej till. Men jag måste ändå när jag duschar använda duscholja. Absolut bäst för kroppen. Sedan när jag torkat mig använder jag mandelolja på extra torra ställen. Det är nog bara ansiktet och händerna som får lyxkrämer ;-)

Tag för din gulliga kommentar. Ja bestämde för att göra om bloggen lite och låta bilderna ta mer plats. Sedan kommer det nog inte vara inlägg så frekvent utan bara när lusten finns.

Kram på dig!

Lifestyle By Lena sa...

Perfekt med dessa tips, har inte provat någon av dem men behöver det för jag är torr som bara den.
Kram

inge sa...

So funny with the exception of the perfume I use all the other products great minds think alike.

Mittgodastefinaste sa...

Tack för tipsen!

Kram Jenny

CreandoPhoto sa...

Fina tips! Kan behövas så här i början av året. Det är långt till värme och bättre hy :)

Kramar