söndag 4 november 2012

Sista chansen

Ni missar väl inte att idag är sista chansen att vinna den här fina pallen från Reforma Sthlm. Tävlar gör ni HÄR. Vinnare presenteras imorgon!

Vilken kväll vi hade igår. Skaldjur och skumpa i stora lass. Vi åt så vi höll på att spricka av ostron, musslor, havskräftor, hummer och krabba. 
I mängder. 
Galet lyxigt, och till det god torr champagne. 
Precis som det ska vara.

En grå och mulen söndag har vi idag, men vädret är milt så vi har varit ute under förmiddagen och plockat undan i trädgården. Jag fick till och med ner några vårlökar i jorden som legat och väntat läääänge på att jag ska få tid att gräva ner dom. Få se nu om de kommer upp i vår. Det är alltid lika spännande att se vad som kommer upp (och vad som inte gör det) när våren nalkas. 
Längtar faktiskt lite dit.

Nu har vi lugn och ro här hemma, barnen tittar på film, och ja det får man ju göra en mulen söndagseftermiddag. 
Mysigt. 
Och jag, jag får lite tid att kika in här. Snart blir det släktkalas och sen ikväll, då ska jag ÄNTLIGEN titta på första avsnittet av Downtown Abby, säsong 3 som jag ju missade igår när vi hade skaldjurskväll. Längtar så jag spricker. Har förstått av flera av mina Instagramvänner att det var BRAAAA! 
Eller??  Jag längtar i varje fall.


(Ni som vill följa mig på Instagram hittar mig som Bravader)

2 kommentarer:

Hajan sa...

jo lilla vän det var bra som vanligt,jag älskar sådana serier.
Mitt främmande åkte hem så jag hann att se det i lugn och ro.
Men vi hade ingen skumpa, de körde bil och jag skulle nog må för bra kanske.
Vi har vanlig 2,8 öl.ha,ha

kram Harriet

Home2tiny sa...

Skaldjur o bubbel helt galet gott. Jag har aldrig sett Downtown Abby, förstår att det är många som tycker den är bra. Kanske dags att spana in den. Ha en fortsatt härlig söndag.Kramisar Tina