måndag 11 mars 2013

Vinnare


Om jag sitter här och väntar så kanske fåglarna flyger in i munnen på mig?
Bra strategi? Nope!!

En annan vinnare har vi dock idag och det är Jeanette som kammade hem vinsten från tävlingen i samarbete med AgnesAmelia 
Stort Grattis Jeanette - maila mig din adress och telefonnummer för avisering så kommer en härlig överraskning hem till dig!

Annars då? 
Jo, tack, det är måndag och en helt ny vecka tornar upp sig. Mycket som ska göras och mycket som ska fixas, precis som vanligt. Fortfarande ingen vår i sikte förutom solen som så fint skiner från en blå himmel. Tyvärr räcker inte blå himmel och sol när det är något av en vargavinter och rysskyla utanför dörren. Jag är less på vinter nu!

Men annars gör vi det vi gör bäst, jag jobbar och planerar veckan och vissa väntar på att maten ska flyga in i munnen. Vi kan ju utvärdera lite senare i veckan vem som hade störst framgång.


6 kommentarer:

a piece of happiness sa...

HAHA det där känner jag igen. Vår katt har gjort likadant. Suttit under fröhållaren och väntat på någon blind fågel ;-)

Jag är urless på att skrapa bilens rutor. Makalöst vad denna vinter håller i sig.

HOUSE of ADELA sa...

Underbar bild!:) Påminner mig om en episod hos oss i ett boende vi hade för många år sen och en katt som är borta sen länge. Herr katt satt på balkongenräcket och fångade en fågel i luften som flög förbi!Helt otroligt och vi trodde knappt våra ögon! In flög katten i lght med fågeln i munnen och ett evigt jagande började att försöka rädda den lille stackaren:)
Hoppas också sååååå att kylan försvinner! Detta är inte kul längre.

Många varma kramar:)
Adela

Sahra sa...

Du är inte ensam. Värme OCH blå himmel. Tack. Väntar och längtar. Intensivt.
Kram

CreandoPhoto sa...

*skratt* Jag tror han sitter och lurar och vid ett obevakat ögonblick tar han sats. Han är ju katt. Inte dum :)

Kramar

Anonym sa...

Härlig bild!! Nu längtar jag med till solstrålar och blå himmel!
Kram

Maj sa...

Härligt foto! Smart katt....är i Gbg är kallt men blå himmel och sol och ingen snö. Underbart väder tycker jag istället för dis/dimma/mulet som är vanligt här