måndag 18 mars 2013

Färger i Påsk


Oj vad snabbt tiden rusar iväg. Snart är det påsk och jag tror faktiskt att min påsk ska få lite gula och gröna detaljer i år. Blev helt plötsligt så sugen på gula linneservetter som accentfärg på påskbordet. Någon som vet var man hittar sådana?
Jag tror att det är det (fortsatt) vita vinterlandskapet som gör att jag i år verkligen vill ta in färgerna! I år ska Påsken får vara färgsprakande och härlig (ja.. fortfarande med mina mått mätt då...)

Själv sticker jag iväg till London nu under eftermiddagen. Tyvärr "strictly business" så inte så mycket annat trevligt den här gången. Jag måste nog snart åka dit och bara roa mig för nu har det blivit lite väl många gånger med bara jobb. Hur som helst - kanske slipper jag i varje fall snöstormen som tydligen är på väg in över vårt avlånga land. Bara det kan man ju jubla över för jag kan inte tänka mig något mer deprimerande än en snöstorm just nu.

Ja så startar min vecka - på flykt undan vintern!

Ps. Kika in lite senare för att få reda på vem som kammade hem de underbara produkterna från Beach House!
5 kommentarer:

Dagar av lycka sa...

Nädu, kommande snöoväder betackar vi oss vänligen men bestämt för! Nu är vi för sjutton klara med vintern för den här gången (kan man tycka)

Ha en fin resa! Kram Anna

Välkommen Hem! sa...

Det gör du ju alldeles rätt i- möter våren i London! De brukar ju vara lite "före" oss vädermässigt, så hoppas att det är vårigare där. Tyvärr såg jag nu att det regnar just nu. Nästan lika deprimerande som snö...
Kram o ha det så bra i London!
Judita

Helenas enkla vardag sa...

Synd att det bara är jobb i London! Skulle ju kännas dökul att vara där och förhoppningsvis möta lite mer vår än vad vi har! Ha det gott!
Kram Helena

Titta in hos Thess sa...

Ja lite färg är faktiskt inte så dumt just nu.
Hoppas att det blir en bra London tripp trots att det bara är jobb.

Kram Thess

P.s you got mail :))

Lovisa Wallin sa...

Vilken härlig bild, så snyggt med grönt!