tisdag 12 mars 2013

Kompisboost


Ja, jag var ju på trädgårdsmässan i söndags. Behållningen var egentligen inte den största, mer än att det var otroligt trevligt och skönt på alla sätt och vis att lämna hemmet bakom sig för en stund och umgås med goda vänner. Det är alldeles för sällan jag får den "kompisboosten" nuförtiden. 

I övrigt tycker jag inte att mässan bjöd på så mycket spännande, jag fick med mig lite frön och någon blomma till bra pris, men den där lusten att släpa hem kärror med rosor, fikonträd och blandad blomkompott var tack vare den arktiska kylan så långt bort som den kunde befinna sig. Tyvärr måste jag nog tillägga - för lusten till att gräva och plantera, den finns, även om det nu är HELT omöjligt.

Hur som helst, något jag snappade upp och som nog kommer att få vara ett inslag i min dukning under Påsken är många små vaser med små blommor i. Fint om ni frågar mig!

Ikväll slår jag dock på stort och kompisboostar ännu mer. Varför sluta när man fått smak på det, lite så resonerar jag och åker hem till fina vänner på en liten mysig "födelsedagsmiddag".Ps. Ni glömmer väl inte att tävla om den underbara morgonrocken och sovkläderna från Beach House?
(Klicka här för att komma till tävlingen)6 kommentarer:

Välkommen Hem! sa...

Missade mässan men hade gärna velat att åka. Man får ju som sagt sådan LUST att hoppa i stövlarna, greppa spaden, gräva, plantera och bli skitig ända upp till armbågarne, haha!
Kram! Judita

I SOGNI DI CLAUDETTE sa...

bellissimo....
ciao da claudette

♥Linda♥ sa...

Hoppas du har det kul!

Alltså den där tävlingen... Jag undrar om jag är helt körd, eller vad? ;) Hur jag än försöker så kan jag inte komma in på BeachHouse´s fb-sida. Följer jag länken från din sida så kommer jag bara till min egen fb-sida?!? Likaså om jag går in på BH`s egen hemsida och följer länken till deras FB-sida?

Fattar inget? Synd, för jag hade gärna velat vara med o tävla :)

Kram kram!

Charlie sa ... sa...

Jättefint! Saknar alla fina mässor....dax för mig att gå på någon känner jag.

KRAM

dianasdrömmar sa...

Mysigt med trädgårdsmässa, har mailat dig kram Diana

Anonym sa...

Så fint att göra så med blommor. Av ganska få blommor kan man få det att se mycket ut ändå. Jättefint!
Mysigt med kompisboostar!
Kram Pia