måndag 11 mars 2013

Tips


Såhär på kvällskvisten tänkte jag att jag skulle dela med mig av ett supertips till er.
Har ni sett nätmagasinet Fine Decor Magazine tidigare?
Idag publicerades deras vårnummer och vill ni läsa ett väldigt "glossigt" magasin med massor av fin inspiration och härliga bilder tycker jag absolut att ni ska ta en titt. 
Dessutom är det helt gratis - bättre blir det faktiskt inte.
Perfekt för en kväll med Ipaden i knät.

Det "Chanel" inspirerade eleganta "skrivbords" reportaget är underbart, skulle vilja göra om här hemma precis så. Hela tidningen genomsyras av elegans - gilla på den!

Själv har jag det mindre glassigt just nu med läggning av barn och en del arbete framför mig. Men det är faktiskt inte så illa det heller. I varje fall inte den delen där barnen ingår, den andra kunde jag kanske slippa kan man tycka.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Tack snälla för tipset : ) kram Sofia

Unknown sa...

Ska kika på momangen, tack för tipset!

Kram Catta

Piffa och Puffa sa...

Bra tips, det måste jag kolla in.
Ha en bra vecka.
Kram

Life´s Silverlining and I sa...

Tack för tipset, måste jag kolla. Kram Nilla

Dagar av lycka sa...

Snajsigt! Tackar för det!

kram Anna

House number 11 sa...

Jaa, bra! Tack för tipset!
Kram Jenny

Queen of Kammebornia sa...

Vilket bra tips!

Anonym sa...

AyvGecShwPsj [url=http://adidas51.webnode.jp/]nike エア[/url]PczDfcGauQfh [url=http://nikeonline.blog.fc2blog.net/]nike[/url]FisHxtLozKev [url=http://nikeair350.blog.fc2.com/]nike シューズ[/url]SmuQveDpaEdg [url=http://nikeshose.blog.fc2.com/]スニーカー nike[/urlFkpUoaYbcEma [url=http://nikeonlie11.blog.fc2blog.net/]ナイキ[/url]VxnNaiBwuIhb [url=http://ナイキシューズ.seesaa.net/]nike free[/url]BnoVdwRxuTrm [url=http://シューズナイキ.seesaa.net/]nike free[/url]PfoBwjAqcLms [url=http://nikeair11.seesaa.net/]スニーカーナイキ[/url]SieBfwSyhJvw [url=http://niker.seesaa.net/]スニーカー nike[/url] VwqEzsMsdAxh [url=http://nikeshose11.blog.fc2.com/]ナイキ フリー[/url]XewAkpAtuMdx

sa...

Ohhh la la, tack för bra tips :-)