onsdag 6 mars 2013

Efterlysning

Skickar ut en liten efterlysning här på bloggen - eller två stycken faktiskt och båda har med Stora Bloggdagen att göra -så ni som är anmälda, läs vidare!

Någon har den 22 Februari betalat in pengar för Stora Bloggdagen och endast skrivit "Bloggdagen" som avsändare. Vet du med dig att det är du, snälla hör av dig till mig på storabloggdagen2013@gmail.com så löser vi detta. Det är en dagsbiljett för 495kr och det är såklart jätteviktigt att det blir rätt här!

Den andra efterlysningen gäller resande från Österbotten i Finland (jo, det kommer faktiskt deltagare från hela Skandinavien). Om det finns några som kommer att resa från Österbotten så finns resesällskap om ni skulle vara sugna på att ha någon att prata med under resans gång. Maila mig så fixar jag ihop er!!

En hel del pyssel och roddande går åt till den här dagen, det kan jag lugnt säga utan att överdriva. Men är det kul? JA det är jätteroligt och det ska bli så fantastiskt roligt att få träffa er alla. Vi har nästan 140 deltagare i dagsläget så några platser finns fortfarande kvar... 

4 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Wow vad häftigt att du lyckas få ihop så många! Och från hela Skandinavien! Inte illa.

Kram Lena

Hajan sa...

Jaa Wow säger jag med, Janicke
Du är toppen,jag gläder mig så mycket, tänk 140 st så bra. Att Du
tordes dra igång detta. Du är
verkligen rätt kvinna på rätt plats.
Det är väl något sjukt att jag gläder mig så. Men Ni är unga och
det är då man skall vara med på dådant här.
Lycka till önskar HAJAN

Anonym sa...

Jag var inne på ditt Insta och meddelade att jag önskar en biljett till kvällen, alltså middagen. Mejlar senare...🌴TinaTheShed

HOUSE of ADELA sa...

Förstår att du har mycket att stå i, du är ju superduktig!;)
Hoppas du hinner med lite lugn och ro med.

Kramar
Adela