tisdag 19 mars 2013

Vinn hudvårdsprodukter


Ni som följt mig här på bloggen ett tag nu vet att jag skrivit ett flertal gånger om att jag har en väldigt torr hy, framför allt nu under vintermånaderna. Jag har nog testat det mesta, både bra och dåligt och det är inte många produkter som jag helhjärtat kan ge ett godkännande till min vintertorra hy.

För några veckor sedan var jag och besökte Militus Medical och fick en hudanalys av en av deras duktiga hudterapefter. Jo det blev fastslaget att jag har torr hy, det visste jag ju redan, men jag har tydligen även en känslig hy - det var något jag inte kände till. 
Jag fick uppskrivet för mig exakt vilka produkter från Militus Medicals stora sortiment som passar för min hy, allt från rengöring till solskydd och sedan har jag nu i några veckor testat just precis de produkterna. 

Och hur är då resultatet? Jag kan meddela att min hy är len som en liten barnrumpa och har återfått sin forna lyster. Den känns mjuk och smidig och inte ett spår av det där strama och vintertorra som jag kan lida av går att hitta. Jag är helt enkelt helnöjd!


För att glädja fler vintertorrisar där ute som känner för en rejäl boost inför våren har jag nu förmånen att tillsammans med Militus Medical lotta ut ett kit av "min kur".
I paketet hittar ni rengöringkräm Toleraine från La Roche Posay (en rengöring där man inte behöver tvätta med vatten) en dag/nattkräm även den från Toleraine - La Roche Posay och så en peelingmask från REN.

För att vara med och ha chansen att vinna detta kit gillar ni på Facebook (här) eller om ni inte har Facebook,  signa upp er på nyhetsbrevet (här). Dessutom skriver ni i kommentarsfältet nedan ert allra bästa skönhetstips.

Tävlingen pågår till och med tisdag 26/3 och vinnaren presenteras som vanligt här på bloggen.
Lycka till!!

25 kommentarer:

Anonym sa...

Att skratta eller bara ett leende, det är mitt bästa tips!

Ha en fin tisdag kväll!

//Elisabeth

Frida Bergner sa...

Jag är med och tävlar!!♥

Gillar Militus Medical på FB sen tidigare: Frida Bergner

Mitt bästa skönhets tips är frisk luft och varmånga ansiktet. :)

Pauline sa...

Skrev upp mig på nyhetsbrevet som pauline_agren@hotmail.com!

Det låter cliche i och med att jag vill tävla om produkter för torr hy, men återfuktning är verkligen det mest fantastiska!

Juliawwallin@hotmail.com sa...

Jag är med och tävlar :) Har gillat på facebook (Julia Wallin).
Mitt bästa skönhets tips är att efter rengöring/tvätt så sköljer jah tvärt med kallt vatten, så huden drar ihop sig/stänger sig. Och det känns himla fräsht också och man vaknar till och ser inte lika trött ut :)

Louise´s Spis sa...

Åh, det där låter som något jag måste testa! Min hud är så torr att den spricker och lämnar små blödande sår den här årstiden :-(
Mitt bästa tips är att smörja händerna med rent kakofettm de blir så lena och sköna. Och doftar gott!
Har så klart gillat på FB också

Anonym sa...

Hej!

Jag gillar Militus Medical på facebook sedan tidigare!

Mitt allra bästa skönhetstips är att vårda och göra det bästa av vad man har och vara nöjd! Genom en daglig hudvårdsrutin, skippa rökningen, äta nyttigt, röra på sig och sova tillräckligt. Ett sunt levnadssätt helt enkelt!

Vänliga hälsningar
Maria Carlweitz

inge sa...

Great giveaway. I also find my skin is so much drier in winter

Karin Schaefer sa...

Min dotter kallar mina rynkor för solstrålar ;) Har också torr hud men tycker att sömn och motion är det bästa tipset för att se pigg och fräsch ut.

Har förstås gillat på FB!

AnnaKaize sa...

Gillar redan på fb o hoppas verkligen på tur eftersom jag är så torr att jag snart självantänder.. Mitt bästa tips är att kyssas! Det aktiverar ansiktets alla småmuskler, sätter fart på cirkulationen o frisätter mängder med endorfiner som får hyn att stråla. Dessutom är det gratis :)
Annars funkar det fint med en mild enzympeeling, fuktboostande masker, ett bra serum och ett leende. Använd alltid spf också så klart :)

Unknown sa...

Jag är med. :) Gillar på facebook: Emely Tuväng

Mitt bästa skönhetstips är; ansiktsmask minst en gång i veckan innan sina ansiktsrengöring, kräm m.m. skönt och uppfriskande! :D

Unknown sa...

Hej,
Mitt bästa skönhetstips är faktiskt vanligt vatten. Jag har inte använt tvål i mitt ansikte på många, många år. Tvättar mig bara med vanligt vatten. Däremot har jag alltid en bra ansiktskräm efteråt. Nu sminkar jag mig sällan vilket gör att det blir mer lättvättat. Men trots att jag är 56 år så är mina rynkor lätträknade. Fast en del har att göra med goda gener också.
Hälsningar
Gun-Britt

Kristina Söderlund sa...

Gillar sedan tidigare på facebook.

Mitt bästa skönhetstips är att vara utomhus i både ur och skur. Le när du möter någon, ett leende smittar av sig. Skratta ofta, ett glad människa är vackrare än en ledsen och arg.

Unknown sa...

Åh, jag vill vinna. Gärna. Min bästa kur är att dricka massvis med vatten dygnet runt. Då får huden en fin lyster. Och så har jag använt micro-peeling som jag gör 1-2 ggr i veckan _ woooooow! Jag använder No7 men det finns ju en uppsjö som säkert är lika bra.

Anna/Rackarungar sa...

Gillar på Facebook. Check.
Mitt bästa tips är såklart, att skratta. Oro, stress och sorg är värsta skönhetsdödaren. Sen kan ju bra produkter hjälpa till. Man vill ju gärna att bebisrumpan ska återfå sin forna glans ;)

Kram till dig!

Elin sa...

Vilken fin tävling :)

Gillat på FB.

Mina skönhetsknep är att dricka mycket vatten och motionera regelbundet OCH använda bra hudvårdsprodukter anpassat för ens egen hudtyp.

Elin (elinannakatarina@hotmail.se)

Anna Lundkvist sa...

Dricka mycket vatten, vara ute i friska luften så mycket som möjligt och använda bra hudprodukter morgon och kväll (slarva inte med det)

hillevianna@hotmail.com

Anonym sa...

Många promenader, gärna med en vovve! Och ha alltid en fuktspray när du sitter vid datorn - fantastiskt skönt och uppfriskande.

Kram Ulrika ulrikapettersson1@hotmail.com

Anonym sa...

Skratta mycket, älska, ät bra, motionera mycket och omge dig med människor som ger bra energi! Då strålar man!!

Hälsn Helena ho78@live.se

pilotfrun sa...

Nu gillar jag på facebook:)

Mitt absolut bästa skönhetstips (som trebarnsmamma och med en liten på 7 månader) det är att emellan varven få 8-10 timmars sömn på natten samt att dricka mycket vatten. Vatten är verkligen superviktigt och jag kan direkt se i mitt ansikte om jag har druckit för lite.

Rebecca
http://pilotfrun.se

pilotfrun sa...

Nu gillar jag på facebook:)

Mitt absolut bästa skönhetstips (som trebarnsmamma och med en liten på 7 månader) det är att emellan varven få 8-10 timmars sömn på natten samt att dricka mycket vatten. Vatten är verkligen superviktigt och jag kan direkt se i mitt ansikte om jag har druckit för lite.

Rebecca
http://pilotfrun.se

Limestone by the Sea - Victoria sa...

Jag är gärna med och tävlar om produkter till en vintertorris. Mitt tips är frisk luft, dricka mycket vatten och försöka att inte stressa. Gillar på fb. kram Victoria

Anonym sa...

Vilket bra pris detta vill jag inte missa. Passar mig perfekt min hy och hud är inte vad den brukar vara. Hoppas på tur denna gång
Ingela Pling

Anonym sa...

Hej!
Jag önskar vara med i tävlingen.
Har signat upp mej för nyhetsbrev.
Min hy är väldigt känslig och torr, speciellt under vintertid.
Under årens lopp har jag hunnit prova en hel del olika hudvårdsprodukter.
Flertalet av dem svider och stramar i mitt ansikte.
Dock har jag aldrig provat La Roche-Posay. Därför vore det väldigt spännande att eventuellt få den möjligheten genom din utlottning. Produkterna kanske kan bli mitt nya livselexir.
Var rädd om din hy. Använd endast bra hudvårdsprodukter, utan onödiga tillsatser.
Undvik att tvätta ansiktet med vatten.
Däremot är det viktigt att dricka vatten.
Detta är några och inte så krångliga tips.
Vänliga hälsningar
Susann

Anonym sa...

underbar blogg o underbar tävling,,,,,,,,gillar på facebook,o lämnar ett tips,,,torka alltid ansiktet med en linnekökshandduk,,,min mormor gjorde alltid det o hon hade jätte fin hud,,jag har följt detta o det stämmer(tycker jag iallafall)mvh annelie p om jag vinner ska min dotter få prova denna lyx (problemhud pga hormoner som krånglar) kram annelie.pesa.persson@telia.com

Anna sa...

Hej!!

Mitt bästa skönhets tips, är att bara tillåta mig själv att bara vara, vi har så sjukt mycket krav och måsten hela tiden, så ibland ta sig tid, att sitta med en kopp kaffe i solen, eller krypa ner i ett skummbad. Ja de små sakerna som gör att man känner sig tillfreds. Det tror jag på! Sen att unna sig saker, motionera, få frisk luft i lugorna och dricka mycket vatten. Då känner i alla fall jag mig vackrare och när jag känner mig vacker, syns det utåt.

Hoppas på tur! Stor kram! anna-jespersen@hotmail.com