lördag 9 mars 2013

Just nu


Just nu hemma hos oss. 
Edward har liten vän på besök och efter det att jag sagt till på skarpen om att bandy med tennisboll inte är tillåtet i vardagsrummet hamnade de till slut i soffan. Phu... ibland går det vilt till med tre barn.


Just nu dunkar Melodifestsivalslåtarna ur högtalarna och förberedelserna för kvällen börjar. Mina små var med sin pappa på genrepet igår kväll och det var SUPER bra enligt dem. Själv har jag nästan inte sett någonting i år, men jag får kika lite ikväll helt enkelt. Pappan har åter igen stuckit till Friends arena för att den här gången se den riktiga finalen (med kunder, den här gången, så det är inte för nöjes skull) så vi andra planerade mys och Mello framför TVn ikväll, men så alldeles nyss blev Edward medbjuden till Cirque de Solei i Globen.. och eftersom mina minstingar antagligen somnar innan Mello ens har börjat blir det väl jag själv som sitter där i soffan ikväll.. inte vad jag hade tänkt kanske.

Hur som helst ett glas rödvin och en av de där arton påsarna ostbågar jag och sonen vann härifrån kanske råder bot på ensamheten.

8 kommentarer:

A House With A View sa...

Haha, jaaa så kan det gå!!! Men vilken himla tur att ha ett packe ostbågar och ett glas rött att ta till:))) Må bästa låt vinna, jag är suuuperredo, fniss:))

Kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

Casa of Mia sa...

Härligt! Åh ostbågar - min favorit och perfekt med ett glas rött till! Ha en mysig kväll kram

Sahra sa...

Mina kids leker aldrig med tennisboll inne.
Längre ska jag kanske tillägga.
Jag tror aldrig de sett sin mamma så arg som sista gången de lekte med enmoch krossade våra ateljéfönster i lgh i stan.
En olycka händer väldigt fort.
Ha en mysig kväll. Kram

Life´s Silverlining and I sa...

Hoppas du får en mysig kväll med melo och ett glas rött. Vi var på genrepet idag och det var riktigt skoj och mycket drag. Kram Nilla

Hajan sa...

Ät inte upp alla påsar med chipsen
eller ostbågar, det brukar
bliva att man knaprar,och knaprar.


kram/Hajan

Queen of Kammebornia sa...

Åh! Ja, det blir inte alltid som man tänker sig, men det kan bli bra ändå och rödvin med ostbågar låter ju fullt drägligt :) Kram!

Piffa och Puffa sa...

Känner igen det där att det kan gå vilt till med barnen. Speciellt mina pojkar när de var små, mycket busiga. De kunde inte gå förbi varandra utan att slåss:)
Hoppas du fick en bra lördagskväll. Även min man var ute på vift så jag mös själv framför tv:n.
Kram

Mittgodastefinaste sa...

Hoppas att du hade en mysig kväll med vinet och ostbågarna!

Själv somnade jag mer eller mindre med handen i snacksskålen igårkväll!

Kram Jenny