måndag 20 augusti 2012

TV kväll ikväll


Jo men visst måste man väl nästa se det här ikväll? Har verkligen inga höga förhoppningar men jag ska ge första avsnittet en chans. Lite nostalgi om inte annat.

Jag minns att jag var sju år, mina klasskompisar som fick vara uppe "länge"och titta på Dallas diskuterade allt spännande som hänt i senaste avsnittet under rasterna. Det var Bobby hit, JR hit och så vidare. Själv var jag liten och ynklig och hade inte alls sett det här uberhäftiga programmet, men för att inte verka "ute" så snappade jag upp vart enda ord jag hörde. Lade allt på minnet och kunde senare höra mig själv berätta om hur snygg Pam var och vem som gjort si och vem som gjort så. Allt trots att jag inte sett en endaste minut av programmet.

Senare fick ju även jag titta på Dallas som ju sändes i jag vet inte hur många år, men just det där första... det gör nästan lite ont i hjärtat när jag tänker på det, jag ville så gärna vara som alla andra. Fy vad det kan vara tufft att vara barn ibland.

Men nu är jag vuxen och gör och ser vad jag vill, så innan Dallas tar jag min äldste son och kryper ner framför Robinson, det är nämligen något vi två gillar.


14 kommentarer:

Linda sa...

Dallas är ett måste ikväll. Snacka om nostalgi. Tror nog inte att vi blir ensamma om och se det ikväll. :)

Kram, kram

Kati sa...

Hihi, det hade kunnat vara jag som skrev det där! Jag minns också hur jag försökte vara cool och ha åsikter om Dallas, även om det enda jag verkligen kunde var själva låten :-) Önskar en mysig kväll! Kram!

Jess sa...

Jag är nog lite för ung för Dallas. Däremot kikar jag med ett öga på Robinson som har premiär ikväll. Kram

Sahra sa...

Jag minns fortfarande första avsnittet. Typ det enda jag minns. Jag minns Pamela i porschen, hennes hår fladdrade i vinden. Hon hade gift sig med Bobby i hemlighet och de skulle överraska resten av familjen på Southfork. Sedan flipprade serien ut totalt. Jag ser nog också första avsnittet ikväll bara för nostalgins skull. Kram

Charlie sa ... sa...

Dallas...en riktig nostalgigoding! Jag har inte sett enda avsnitt sedan det börjad gå här...men det ska tydligen vara helt ok.

Ha en fin kväll!

Kram

Mittgodastefinaste sa...


Jag fick inte heller se Dallas förräns långt senare efter kompisarna! Men som du sa nu kan vi se vad vi vill och nu börjar det!

//Kram Jenny

Anonym sa...

Ha ha och jag smygrittade på Dallas genom dörrspringan när jag var liten och egentligen skulle sova!!;)

Lena - gott för själen sa...

Nämen stackare. Det är verkligen hårt ibland för barn. Jag är väl sisådär 10 år äldre än vad du är så jag såg Dallas när det begav sig.

Nu är det ett måste. Har nu hunnit se en bit in i första avsnittet. Verkar rätt bra faktiskt.

Kram Lena

♥Linda♥ sa...

Tycker nog Dallas var sig ganska likt. Jag är inte helt missnöjd o kommer nog titta i morgon med, faktiskt. Jag upplevde precis samma sak som du när jag var liten. Hur det var med Dallas minns jag inte men jag minns hur det var med serien "V". ALLA fick se den utan jag ;) Det sved.

Ha det gott! Kram

Caroline - Gardentalk sa...

Va roligt det är med alla minnen, jag har många kring just Dallas men hemma hos mig då, vann Falcon Crest.
Kram

Gunilla sa...

Jag förstår att jag har medverkat till att du led som barn , men du blev ju helt ok ändå. :)

Tina sa...

Jag missade det!!
Måste ju bara kolla in JR, han ser ju knappt levande ut...måste vara hundra eller nå't!

kramen

Lilla gårdshuset sa...

Missade tyvärr denna kultserie pga av arbete. Är allt lite spänd på hur det var...

Kramis/Heléne

smile sa...

Jag gav upp efter en kvart. Not my cup of tea. Tror jag fått överdos av intrigserier sen den gick i original. Då var väl just det ganska unikt. När det begav sig.

Nej, tacka vet jag brittiska deckarserier. Lewis, Midsomer, Mördare okänd etc.

:-)