torsdag 16 augusti 2012

Leo Love

Tantvarning eller bara snyggt?

Ni som har läst den här bloggen ett tag nu vet ju att jag är väldigt svag för Malene Birgers plagg. Det är något med stilen, den där lite dressade men ändå moderna och coola som jag gillar.
Nu verkar det som om leo är höstens hetaste. Vad tycker ni är det snyggt med leo eller bara tantvarning?

Själv tycker jag att klänningen här ovan är superfin och jag skulle absolut kunna tänka mig en sådan i höst. För mig skulle den funka både till jobb och fest. Sen kan man ju faktiskt styla precis som man vill. Ett blått permanentat hår till och genast är man en tant, eller så tar man fram klackar eller stövlar och lite tuffa smycken och då är man helt klart supertrendig.

Nya kollektionen innehåller även en snyggeli snygg kavaj i leomönster. 
Och den här klänningen gillar jag. Med mitt löfte till mig själv om att bära mer färg och mönster skulle ju den här vara perfekt. Snygg tycker jag.

Ikväll ska jag ut i Stockholmskvällen och dricka drinkar med några donnor från jobbet, men först en sväng förbi min nya favorit - Moodgallerian. Jisses vilket bra ställe. I love!

Och imorgon. Imorgon kommer de som jag längtar så mycket efter så jag håller på att gå sönder.


16 kommentarer:

Casa of Mia sa...

Gud så snyggt, jag gillar allt! Kram

Sahra sa...

Skitsnygg. Står på min wishlist. Det är ju lite sexy så jag skulle ha svårt att ha den på jobbet

Lena - gott för själen sa...

Snyggt. Skulle nog säga tant eller coolt beror på vad man har till, som du säger, och vem som bär det. Du skulle helt klart se cool ut i det.

Kram Lena

dianasdrömmar sa...

Skulle vara skitsnygg på dig, men jag och leopard näe det går inte ihop :) kramar Diana

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Beror helt på vem som bär den....fruktansvärt snygg på dej...katastrof på mej !!!!!!!!!!

Kraaaam

Queen of Kammebornia sa...

Jag blev lite kär i den sista klänningen :) Det är roligt att man kan variera samma plagg beroende på vad man har till och hur man fixar håret :)

inge sa...

Just bought day birger trousers today just love the leopard print dress I think you could really dress this up or down . Great buy hope it is available in Dublin

Bara Sara sa...

Snyggt var ordet men kanske mer eller mindre dnvöngbart beroende på vad man jobbar med! I mitt kunde jag lätt ha den nedersta- med stövlar!! Kram Sara

smile sa...

Har förstått att det är trendigt men för mig är det tyvärr tantvarning. Eller rättare sagt 40+ varning. Tills jag inser att jag är ju själv 40+. Och lite till. :-) Hrm... men nej, snyggt på andra, men absolut inte på mig. Å ja, jag bejakar min inre tant. Men inte i leotryck.

Jag tror däremot att du blir hur fin som helst och absolut inte tantig.

Men visst är det märkligt det där. Att vissa plagg blir liksom fel på vissa typer och helt rätt på andra. Eller är det bara jag som tycker så?

House number 11 sa...

Snyggt tycker jag, vid rätt tillfälle och på rätt person!
Kram Jenny

Charlie sa ... sa...

Snyggt! Riktigt läckert...du passar i allt!

Mood gillar jag - massor. Härligt ställe, har tagit drinkar där med ;)

Kram!

Tina sa...

Den sista föredrar jag, de andra sådär..men får man till det så är det ok!

Trevlig helg!

Lilla Majken sa...

Leopard, har jag aldrig fallit för, inte än i alla fall. Den sista tycker jag däremot är fin.

Må så gott. Kram Therese

Beautifulosophy sa...

Älskar Malene Birger! Hmmm gällande leo, jag är själv kluven! Jag vet inte och funderar på det varje gång det är trendigt om man skall eller inte...hittills nej för min del, jag kör mycket guld i stället, som guldskor etc, det är mitt "leo" hahah:) Ha en härlig kväll ute! kram Caroline

Maj sa...

Eftersom jag är tant till åldern (+65)men inte till sinnet så antar jag att du med "tantvarning" menar ålder? Jag har älskat leo och liknande tyger i hela mitt liv och modet återkommer ju så det har varit många plagg av den sorten. Passar du i leo och trivs med hur du ser ut i det så ska du självklart ha det. Elegant är ordet!

Linda sa...

Snyggt beroende på vad bäraren har för kropp och modellen på tex klänningen. Kan helt klart bli tantigt på "fel" person.

Men du är så snygg o fin så dig skulle det passa på.

Kram