fredag 3 augusti 2012

Värmebölja


Jo minsann. Varmt har det varit här under de senaste dagarna. Eller, ja, det har ju varit varmt alla dagar, men just sista veckan och framför allt sista dagarna har varit väldigt, väldigt varma. När vi inte har varit och svalkat oss nere vid havet, har vi varit otroligt glada för den fantastiska Poolen vi haft här.


Vissa dagar har vi inte tagit oss härifrån över huvud taget, men de har liksom inte gjort så mycket, en Pool, lite vin och lite god frukt, mycket mer har inte behövts för de här Nordborna som ju inte varit bortskämda med värme den här sommaren.


Utsikten från Poolen är ju helt obetalbar. Berg och gröna kullar så långt ögat kan nå, och Poolen i sig själv var nog en av de finaste och vackraste jag någonsin badat i, så nej oss har det då  rakt inte gått någon som helst nöd på.


Och så var den sista skälvande dagen över. Vi har försökt att njuta så mycket som möjligt och krama ur det där sista, sista för att lagra i minnesbanken. Tror det kommer att behövas plockas fram när höstvindarna yr runt husknuten. 
Om jag blundar kanske jag känner värmen från solen och doften av lavendeln. Och om jag önskar riktigt hårt kanske jag får uppleva något liknande igen.

7 kommentarer:

Charlie sa ... sa...

Vad fint du skriver...det känns i hjärtat att läsa. Ser ju hur härligt ni haft det och förstår att det är svårt att säga hej då.

Ni kommer förhoppningsvis tillbaka!

Kram

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Va härligt att det blev så lyckat och att ni haft det så himla bra...över förväntan kanske !!
Välkommen hem igen !!!!!!!

Stor kram till dej !

Hajan sa...

Jag förstår att det känns lite extra att lämna detta.
Men borta bra och hemma bäst.
Det är ju kul för barnen att få berätta för sina kompisar.
Tack för resan den har varit underbar.

Lena - gott för själen sa...

Tur att resan är över nu, för det här har varit riktigt plågsamt ;-)

Kram Lena

Helenas enkla vardag sa...

Undrade just hur länge ni skulle stanna i ert paradis! Måste kännas ledsamt att åka därifrån, kan jag tänka! Nu bor ni ju så fint hemma men ändå! Vill ni åka tillbaka nästa år?
Har era gäster trivts lika bra som ni?
Kram Helena

Maj sa...

Du tar såå fantastiskt fina foto. Har du någon speciellt bra kamera eller har du kanske fixat till bilden i något dataprogram? Sådana finesser kan inte jag, ännu iallafall. Gillar detta med fokus i framkant på bilden och suddigare bakgrund....Man vill bara åka till Frankrike direkt efter upplevelserna du delat med dig. //M

Jess sa...

Helt fantastiska bilder, du är duktig på att fånga känslan och färgerna! Kram