fredag 3 augusti 2012

Så många byar

 
Hello Fredag,

Fredagar måste man ju bara älska men just den här fredagen känns nästan lite trist även fast vädret är helt fantastiskt (även i dag). Det är nämligen vår sista dag här i underbara Frankrike och imorgon bär det av hem till Svedala igen. Hoppas så innerligt på lite fint väder så att det inte blir en total chock för de här semester firarna att komma hem igen.I början av veckan träffade vi ju vänner från vår "by" hemma i Sverige här nere. Vi har träffat dem några gånger nu under veckan, de hyr ett hus ca 25 minuter från oss. Igår var vi på stranden tillsammans och sedan följde vi med dem hem till deras otroligt charmiga hus för lite vin och tilltugg. 


De bor i en fantastiskt söt och pytteliten by i ett riktigt rustikt och vackert gammalt stenhus. Hela byn var så himla söt att jag var tvungen att springa runt några varv med kameran innan jag kunde låta det goda vinet svalka min strupe. Den här delen av Frankrike är verkligen otroligt charmig och så många små söta byar, så mycket vinodlingar och så mycket vackert att det nästan inte går att beskriva. 

Som sagt, hemfärd imorgon så nu ska jag ta och njuta och kram ut det sista av den här underbara vistelsen. 

4 kommentarer:

Charlie sa ... sa...

Vi har varit i byar som jag knappt har kunnat åka ifrån...och längtar ständigt till!

Det har varit så njutningsfullt att se alla bilder och få följa med er på ett hörn - tack!

Hoppas resan hem går smidigt

Faites un bon voyage!

Kram

Linda sa...

Dagen här hemma i Sveriges närmaste stad började med ösregn men nu på em har det varit strålande sol och barnen har glada som små mörtar badat i poolen.

Jag hoppas att det håller i sig för imorgon ska jag och Mannen till Hotel J och fira fyraårig bröllopsdag.

Välkomna hem!
Kram

MammaElva sa...

Det ser verkligen kanoncharmigt och vackert ut. Förstår att ni trivs! Brukar alltid kännas både skönt och konstigt att komma hem igen efter en semesterresa...

Lina sa...

Jaså ni bor i Svedala minsann! Då bor vi praktiskt taget grannar.

Visst är det en sorg när man lämnar sitt semesterställe. Som att man förlorar något man håller så kärt. Men så många fina minnen du har tillsammans med din familj! Det du!