onsdag 29 augusti 2012

Arbetsro


Min lilla arbetshörna. Jag måste verkligen, verkligen byta ut stolen till något mer ergonomiskt nu när jag faktiskt sitter här hemma en hel del. Ibland jobbar jag ju hemifrån men ofta sitter jag här på kvällar och helger och pillar med något. En väldigt behaglig plats om det inte vore för stolen som är allt annat än just behaglig. Fast ganska fin är den ju ändå.


Ja ni ser rätt, en skål praliner kan skymtas i bakgrunden. Något gott att smaska på är ju bara så rätt när man sitter och gnuggar hjärncellerna. Det kanske borde vara en morotsstav eller något liknande men ibland måste man ju bara få unna sig något riktigt onyttigt.Så det är alltså här jag brukar hålla till när jag skriver mina små blogginlägg. Ibland, allt efter humör är jag även på andra ställen i huset. Dagsformen brukar avgöra lite där. Ibland vill jag sitta och titta UT mot sjön, eller bara sjunka ner i en soffa med datorn i knät. 

Resten av rummet är gästrum och faktiskt, om jag får säga det själv, det bästa rummet av alla i hela huset att sova i. Det är något väldigt behagligt med det där rummet helt enkelt.

Nu, dags att göra lite god Broccolisoppa till kidsen.

14 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vilken fin liten hörna du har .Mysigt att få vara för sej själv i bland och en och annan god chokladpralin.....Broccolisoppa lät gott!Hur gör man den? Ha en skön kväll.Kramar Rita ♥

Life´s Silverlining and I sa...

Fin arbetsplats! Men en bra stol är ju så viktigt, hade som du förut men skaffade sen en ergonomisk stol att sitta på. Lite godis är bra för cellerna:) kram

Fru fix och trix sa...

Jättefint!
Vi har också en gammalt fint skrivbord...meeen man sitter ju inte alls bra....svårt helt enkelt att kombinera ergonomi med vackert!
Kram Maria

Lena - gott för själen sa...

Fin liten hörna. Men jag förstår att du vill byta ut stolen. Den ser inte jättebekväm ut i längden. Men fin dock.

Kram Lena

Anonym sa...

Vilken underbar hörna du har vackert! kram Sofia

Lilla gårdshuset sa...

Läcker hörna. Och tapeten är ju huuur snygg som helst. Vill ha!!!

Kramis/Heléne

Casa of Mia sa...

Det ser riktigt mysigt ut, älskar tapeten, kram

Limestone by the Sea - Victoria sa...

Härlig hörna i fina färger. Hmm jag har också en gammal stol vid arbetsplatsen och den borde bytas ut, men den gamla är ju så mycket finare, så vi får väl se hur det blir med det:) kram Victoria

Helenas enkla vardag sa...

Vad fint du har i din hörna! jag har precis tagit bort min arbetsstol, eftersom jag hade sådan värk i höften och jag på ngt vis kände att det kunde ha med stolen att göra! Så nu har jag en vanlig stol och tycker att min höft blivit ngt bättre!
Kram Helena

Caroline - Gardentalk sa...

Nu blir jag lite inspirerad att fixa ordning mitt kontor, så lätt man ställer saker där som man inte vet var man ska ställa...Jättefina barnkläder! Kram

Annika sa...

åh vilken tapet. Den har jag tänkt till sovrummet så småningom

Lina sa...

Så vackert. O skålen med praliner. Bra där. O Lilla Vitriini. Så fint så fint. Jag känner lugnet där.

CreandoPhoto sa...

Det är en väldigt vacker stol, det måste man hålla med om. Men ibland kanske funktionen måste gå före....? Eller, jag vet inte...? :)

Kramar

inge sa...

Love this colour scheme it is so feminine and fresh