söndag 19 augusti 2012

På schemat ikväll


Så här på sommaren är det ju bara så mysigt att gå ner till sjön och tvätta sig ibland. Jag plockar med mig små förpackningar, som jag samlat på mig under året den här från L'Occitane. 

Idag har vi dock storrengöring här hemma så något kvällsbad i sjön blir det inte. Barnen ska tvättas och skrubbas riktigt rena för imorgon är det dagisstart igen efter ett långt och skönt sommarlov. Edward börjar inte förrän på onsdag men han får åka med i stortvagningen han också.

Just nu i skrivande stund är faktiskt de två minsta redan i badet och jisses vad det stojjas och plaskas, översvämning i badrummet nästa? Men snart kommer de upp som två små rena och väldoftande nyponrosor. Mmm... så mysigt med nybadade barn.

Sen blir det hamburgare på grillen till kvällsmat och så bums i säng, ja efter lite Bollibompa, godnattsaga och hela kvällsrutinen.

För min del tror jag nog också att det blir ett härligt badkarsbad så att även jag får ta och bli riktigt härligt ren. En ansiktsmask och en hårinpackning kanske skulle vara bra. 

Och sen., jo sen tänker jag krypa ner i soffan och suga ut det sista av den här underbara helgen som vi haft. 

13 kommentarer:

Linda sa...

Ja, det brukar vara ett väldans stoj och stim här också när vi stoppar ner båda våra i badet samtidigt.
Men kul har dom och rena blir dom och golvet i badrummet blir rent samtidigt. :)

Kram, kram

Hemma på Sjuan sa...

Mysigt med nybadade barn! Så härligt att få väldoftande barn i badrock i knät. Saknar den tiden....
Fin bild!!

Kram Suss

Casa of Mia sa...

Åh så härligt, mina tjejer skall snart få hoppa ner i badkaret och bli fina inför skolstarten imorgon, kram kram

inge sa...

Just adore l'occitaine products.

CreandoPhoto sa...

Det låter som en toppenavslutning på en härlig helg. Njut vidare :)
Kramar

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Så gott det låter !!! Här har det varit orientering...sen plask i poolen...grillning...mera plask och tvagning i utedush...nu bums i säng !

Må så gott...kram !

Paulina sa...

ja, få dofter som slår nybadade barn
Njut av din lilla spakväll finaste!
Kram

Lina sa...

Nybadade barn är fint det. Och sen hux flux blir de skitiga igen. Bara sådär. Sand mellan tårna och klistriga händer. Lycka till med dagisstarten! Vi har redan gått tre veckor, fattar inte hur fort dagarna går. Kram!

A House With A View sa...

Javisst är det härligt med bad i sjön:)) Vi brukar också ta med tvål, schampo och balsam till sjön och bada där istället för att dusch inne, mysigt:))))

Fin bild!!!

Kraaaaaaaaaaam aka

Helenas enkla vardag sa...

Vad härligt att kunna bada i sjön när man vill! Har bara badat i havet ett par gånger i sommar! Desto mer i poolen! Dottern har tom blivit grönhårig så nu blir det dusch med särskilt schampo!
Kram Helena

Lina sa...

Förresten, nu för tiden har jag kommit på att det är bättre att bada barnen efter dagis då svett och sand samsas på deras förr så sommarfina kroppar..!

Charlie sa ... sa...

Å saknar det...nybadade barn, Bollibompa, godnattsaga...hela rutinen!


L'Occitane har vi här hemma med! Härligt

Önskar er en fin måndag och lycka till med dagisstarten!

Kram

Jess sa...

Det låter så mysigt att bara kunna knalla ner till sjön för ett dopp! Jag tog mig också ett dopp idag men det var i en utomhusbassäng :) Kram