onsdag 15 augusti 2012

Mitt vapen


Men hallå vad hände nu?

Här tror man att man ska få sätta sig framför TVn och kika på Ernst och istället för Ernst så är det fotboll. Hur besviken är jag inte nu? Avskyr sådana otrevliga överraskningar.
Ja ja, jag får ta fram mitt hemliga vapen mot rådjuren som så gladeligen äter mina fina blommor i trädgården och smyga omkring därute som en hämdlysten varg istället.
Har ni provat Trico Garden? Funkar faktiskt, vilket är superbra för mig som har rådjuren här på besök flera gånger om dagen.

Nya planen är alltså rådjursbekämpning, kvällsdopp och sen en kopp te och glass och så en film i soffan. Ska försöka övertala Andreas om att det blir romantisk komedi istället för norsk action... tror ni jag lyckas?

12 kommentarer:

♥Linda♥ sa...

Halloj!

Om inte jag minns fel så visas väl Ernst på torsdagar?! Så ge inte upp, det blir tvmys i soffan med Ernst i morgon istället. :)

Ha en skön kväll och lycka till med rådjursjakten. Fom i morgon är de lovliga (bockarna iaf), då kan du ta fram skarpare vapen, typ slangbellan eller så.

Kram

Tina sa...

Har aldrig sett det, får nog pröva för här gnags det ordentligt..

Gokväll

Lina sa...

Rådjursbekämpning möter pälsängersbekämpning. Jag dyker in i den. Om och om igen. Heja oss!

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Det där supermedlet har jag aldrig sett...härligt att du inte ger dej i kampen !!
Plan B istället för Ernst lät som en ypperlig ide...klart det blir komedi !!

Kraaam

Anonym sa...

Hi hi ja alla har vi våra favoritprogram : ) kram Sofia som redan saknar allsången : (

Anonym sa...

Haha först blev jag besviken att jag missade Ernst. Sen göad att jag tydligen inte hade missat det pga av fotboll haha och sedan kom jag på!! Haha det är ju onsdag idag!! Ernst är juh imorgon!!;) då har varken du el jag missat det;)
Kram

Helenas enkla vardag sa...

Vilken tur att det är i morgon!! Funkar det där medlet mot rådjur ska jag köpa det genast, har inga blommor kvar!
Kram Helena

Lilla Majken sa...

Det var ett väldigt bra tips, har testat flera olika produkter och inga har funkat. Så nu har vi nät på blommorna, vilket inte ser så kul ut.

Kram Therese

Maj sa...

Klart att din man låter dig välja en romantisk film....//M

inge sa...

I am not sure you will succeed unfortunately men are addicted to football on telly all over the world. It is the same in this house.

dianasdrömmar sa...

Romantisk komedi låter som ett bättre val :) kram Diana

Jonas sa...

Trico Garden är väldigt effektivt, kolla in www.radjursshopen.se för att läsa mer om Trico samt se andra bra produkter mot rådjur. Ha en härlig dag!