onsdag 1 augusti 2012

La maison


Huset vi bor i är väldigt fint och inrett med väldigt mycket personlighet. De många föremålen vittnar om att här lever ett par som är väldigt intresserade av konst och av att resa. Många föremål som antagligen är samlade på resor och kikar man i bokhyllorna hittar man mest konstböcker och guidböcker från världens alla hörn.Utsikten är såklart obetalbar. Nu har jag inte fått med den på bild eftersom det var interiören som var målet den här gången men från vardagsrummet som är öppet i planlösning med kök och matdel finns idel stora skjutdörrar mot terrass och den vidunderliga utsikten med dalar och berg.


Hela spisel kransen är full av små gubbar som jag antar kommer från Påskön.


Barnens sovrum är enkelt men ändå genomtänkt. På den otroligt vackra byrån finns en samling av snäckor och stenar från vad jag antar världens alla hörn.


Tyvärr gör mina bilder inte huset rättvisa alls och mitt objektiv är inte gjort för den här typen av "photoshoots" eftersom jag får väldigt svårt att få med större ytor men som sagt, det är ett mycket smakfullt hem vi har hamnat i.

Och jag kan än en gång inte låta bli att förundras över vilken märklig grejj detta är. Här lever vi i dessa människors hem och hemma hos oss finns detta par och hasar runt i våra gamla fotspår. Jag hoppas att Sverige bjuder åtminstone lite på sig själv under dessa veckor så att de får en lika angenäm vistelse som vi har här.

7 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Det är verkligen en häftigt grej, det där. Ska nog ta och fundera närmare på idén.

Kram Lena

a piece of happiness sa...

Precis så har vi funderat massor med gånger att vi ska göra, byta hus alltså.
Du måste berätta mer om det sedan när du kommer hem :-)

Charlie sa ... sa...

Underbart hem!

Tycker det är briljant att kunna byta hus - jag skulle vilja testa!

MammaElva sa...

Nämen åh, vilket härligt och personligt hem! Jättefint!

Hajan sa...

Ja visst är det jättefint huset,och det verkar ju ha rest mycket.Men lilla gumman Du behöver väl inte vara oroligt Ni som har ett sådant vackert hem.Hela Stockholm är ju en skattkista att vandra i,var inte orolig för det.

Hemma på Sjuan sa...

Kul grej att byta boende! Sverige bjuder nog inte på lika vackert väder som ni får men de får chansen att bo i er vackra hem. Ser ut som ni fortfarande har sol...
Kram Suss

Titta in hos Thess sa...

Vilket härligt hem ni har hamnat i,även på insidan =)
Och vad roligt att ni har bytt hem !!
Men att du längtar hem till din egen säng.....det förstår jag =)
Vi är hemma igen efter Stockholms vistelsen och är nöjda,glada och fattigare hahaha =)

Kramar Thess