söndag 26 augusti 2012

Gårdagen i bilder



Gårdagen ja.
Festen hemma hos våra goda vänner Tomas och Lisa var i deras hus på Lidingö. Man skulle kunna säga att vi bor nära, men ändå så långt bort. Att ta sig till Lidingö från oss innebär att man måste åka in till stan, genom hela stan och sen ut till Lidingö. En sträcka som tar sin lilla tid. Länge gick vi och funderade på hur vi skulle lägga upp routen bäst. Tillslut kom vi (ja eller Andreas) på den geniala idén att vi skulle ta båten från oss över till Lidingö. En sträcka som sjövägen bara är några minuter lång.

Så ja, vi klev på en av skärgårdsbåtarna här hemma, nere vid bryggan i Hasseludden.


Vädret var obeskrivligt skönt. Solens varma strålar kändes som en ljummen smekning på bara ben.
Jag hade min nya klänning på mig. Har fått frågor på märke och jag var tvungen att kika efter. Den är av ett märke som heter Darling, och jag köpte den i en liten "boutique" här i Stockholm. Har faktiskt aldrig hört talas om det märket tidigare, men de hade mycket fint.


 Solen glittrade i det blå vattnet och den ena båten större än den andra åkte förbi ut mot skärgården och vidare till sin nästa destination.

När den här båten åkte förbi dunkade hög musik ut över havet. Kikar ni noga ser ni att hela bakre övre däck är helt fullt med folk. Båten verkade vara ett enda stort partaj. 


Och så kom vår lilla båt och vi åkte över till andra sidan, till Lidingö och klev i land vid Gåshaga brygga.


Vid Gåshaga stannade vi. Eftersom vi var något tidiga satte vi oss vid restaurang J's uteservering. Ett bord i solen, ett glas vin och livet kunde verkligen ha varit sämre.


Och där satt vi i den starka solen, pratade om ditten och datten. Jag berättade om mina planer och ett projekt jag har påbörjat och som jag verkligen, verkligen hoppas att jag kommer att ro iland. Något jag funderat på ett tag, men aldrig riktigt kommit till skott. Nu har jag i varje fall satt bollen i rullning, så får vi se vad som händer.

Ja, och sen var det dags att packa oss vidare till festen som för övrigt var hur trevlig som helst, men då hade jag lagt ifrån mig kameran så därifrån blir det inga bilder den här gången.

Nu ska jag ta söndagskväll och önskar er alla en riktigt skön sådan!

17 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Galet snygg du är i klänningen! Och vilka bilder. Underbart! Så mysigt att kunna sitta och småprata utan störningsmoment. Hoppas du lyckas komma i mål med dina planer.

Kram Lena

Life´s Silverlining and I sa...

Jättefin du var och vilken kväll ni fick! Vi hade en liknande kväll men jag tog bilder från festen denna gång:) kram Nilla

Bara Sara sa...

Vilken pingla i den fina klänningen! Och va mysigt att sitat med maken och ta ett glas vin sådär innan festen - hur ofta hinner man det liksom!!?? Kram Sara

Mamma C sa...

Så fin du var, klänningen var jättefin. Vilken toppen kväll ni fick.
Kram Mamma C

Helenas enkla vardag sa...

Du var verkligen fin i din outfit! Passade nog bra på din tillställning! Så härligt det ser ut där ni sitter i solen!
Kram Helena

Maj sa...

Jättefin klänning, du passar bra i den. Och ljuvliga foto i övrigt. //M

Johanna Stålros sa...

Ljuvliga bilder- somriga och sköna;) Kram

dianasdrömmar sa...

Åh, vad vacker du är :) och vilken härlig kväll kram Diana

Sandra sa...

Ser helt ljuvligt ut! Snygga du! J vid Gåshaga, där hade vi vår bröllopsnatt! Åkte båt genom Stockholmsnatten från Bockholmen till J. Det var en av de finaste stunderna i livet. Nu längtar jag till just en sådan stund, tillsammanstid med min man. Stor kram !

Casa of Mia sa...

Ser underbart härligt ut, klänningen är så fin, kram

Beautifulosophy sa...

Åh så vackra bilder!! tack för att du delar. Kram Caroline

Lina sa...

Vilken härlig dag! Och fantastisk bild på dig i din fina klänning!
Kram Lina

Heléne - mitt så kallade liv sa...

Härliga bilder, som vanligt. & vilken grej, att kunna ta båten bara sådär. Låter helt ljuvligt!

Kram

A House With A View sa...

Vilka fantastiskt vackra foton från er eftermiddag!!! Sååå mysigt!!! Maffigt att se de stora båtarna glida förbi! Och wow så snygg du var i den klänningen, gah...

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

Hajan sa...

Duär så fin i din klänning,och vilken
tur med vädret ni hade.
en toppen kväll,och färd med båt.
kram

Jess sa...

Inte helt fel att ta båten till festen :)
och jag gillar verkligen din klänning! Kram

Unknown sa...

SNYGGO!!!!!